O nouă anomalie: garsonieră din Cluj, cu WC-ul amplasat lângă aragaz!

Ultima actualizare:

Piața imobiliară din Cluj, cea mai scumpă din România, scoate la iveală o nouă pată de culoare. După garsoniera de 11 metri pătraţi care a provocat hohote de râs pe reţelele sociale și care a fost închiriată de o tânără cu 180 de euro pe lună, o altă locuinţă, tot din Cluj, stârnește rumoare.

De râsu’-plânsu’: locuință  în care gătești alături  de vasul de WC. Foto: Agenție imobiliară
De râsu’-plânsu’: locuință în care gătești alături de vasul de WC. Foto: Agenție imobiliară

Această garsonieră măsoară 13 metri pătraţi. În imagini se vede însă cum WC-ul e amplasat chiar lângă aragazul pe care se găteşte mâncare, iar în anumite locuri, spaţiul permite cu greu trecerea a două persoane în acelaşi timp.

Proprietarii spun că a fost compartimentată în aşa fel încât să aibă şi bucătărie, şi dormitor, dar şi baie.

„O garsonieră în zona ultracentrală, aproape de toate punctele de interes ale oraşului şi mijloacelor de transport în comun. Garsoniera e situată la demisolul unui imobil cu 3 etaje, în suprafaţă utilă de 13 mp, şi este compartimentată astfel: cameră, bucătărie şi baie. Se vinde complet utilată si mobilată. Pentru detalii, programarea unei vizionări sau pentru a afla oferta noastră completă, nu ezitaţi să ne contactaţi telefonic”, se menţionează în anunţ.

Garsonierele de 11 metri pătrați, construite la mijlocul anilor ‘70

La mijlocul anilor ‘70, în Cluj s-au construit mai multe blocuri cu garsoniere de 11 metri pătraţi, în cartierele muncitoreşti Mănăştur, Gheorgheni, Mărăşti și Zorilor.

După 50 de ani, pe aceste „cutii de chibrituri” se solicită peste 30.000 de euro. Dacă luăm în considerare preţul pe un metru pătrat, în jur de 3.000 de euro, înseamnă că locuințele valorează cât apartamentele de lux, mobilate şi utilate, în blocuri nou construite.

Nebunia garsonierelor minuscule din Cluj a început acum câteva zile, când anunțul unei firme imobiliare din localitate a devenit viral pe rețelele sociale. 

Anunțul despre închirierea unei garsoniere din Cluj, de doar 11 metri pătrați, a provocat o cascadă de comentarii amuzante, multe de la personalități publice de la noi. Adina Lăcătușu și Kamara s-au numărat printre cei care și-au exprimat, în mod glumeț, părerea despre oferta de nerefuzat! Pentru garsoniera minusculă, agenția imobiliară solicita o chirie de 200 de euro pe lună.

  Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!  

image
image
image
image
image
image
trandafiri albi foto magnolia jpg
casa thesun1 jpg
casa colaj tiktok jpg
Dieta Atlantica jpg
vapor istock jpg
castelul predjama pixabay jpg
Rimetea FOTO Shutterstock jpg
Lavanda jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net