O prezentatoare TV a dat cu tămâie în direct ca să „scoată dracii” din Ligia Deca. Ce amendă a primit

Ultima actualizare:

Moderatoarea unei emisiuni de la postul de televiziune Realitatea TV a făcut un gest ieșit din comun în direct. Sugerând că ministrul Educației, Ligia Deca, este posedată, a aprins tămâie în studio în timpul emisiunii „că să scoată dracii” din ea.

banner Ligia Deca

În emisiunea din 16 martie, prezentată de Alexandra Păcuraru, difuzată la Realitatea Plus, s-a discutat despre diversitatea de gen şi orientarea sexuală a tinerilor în unităţile de învăţământ.

În emisiune, Alexandra Păcuraru a abordat tema diversității de gen și orientarea sexuală, pornind de la o scrisoare pe care 13 culte religioase au adresat-o ministrului Educației cu solicitarea ca din proiectul Legii Educaţiei să fie eliminată promovarea diversității în unitățile de învățământ.

„La draci poți să faci orice”

Într-un gest care i-a uluit pe membrii CNA, prezentatoarea emisiunii a aprins tămâie, sugerând un ritual de exorcizare.

„Dau drumul la tămâie. (…) Deca, care vrea să pună cruce pe Educaţie şi să diversifice tot, ca la draci acolo. La draci poţi să faci orice, doamna ministru al Educaţiei, pe noi lasă-ne aşa cum ne-a lăsat Dumnezeu. Te rog. Luaţi mâna de pe copiii noștri. Cred că a fost informată, că aici sfârâie tămâia. Daţi-i şi scris lu’ Leca. Lu’ Leca, lu’ Deca, că sfârâie tămâia la mine. O fi semn bun, o fi semn rău, ea să ne zică. Şi of, Doamne, dacă ai face o minune să se ducă tămâia asta uite aici, asta uite aici. Ia să ducă dracii să sfârâie”, a spus prezentatoarea emisiunii.

În acest timp, moderatoarea îndrepta tămâia fumegândă spre cameră.

Foto: captură video
Foto: captură video

„Această doamnă Deca de care am ştiut de la început că este progresistă şi că îşi doreşte să ne mutileze copiii pe viaţă. Indiferent cu câte teorii veţi veni la mine să-mi spuneţi că este decent, că este noul viitor să-ţi trimiţi la şcoală băiatul şi se întoarcă fetiţă sau neutru sau să aibă sex stelar sau aşa, eu vă spun că dacă Dumnezeu rânduia aşa, aşa era.”

Ce au spus membrii CNA

Emisiunea pe care o moderează Alexandra Păcuraru se numește ”România suverană”. După gestul ei, televiziunea Realitatea a primit o amendă de 4.000 de euro.

„Aici nu e vorba nici despre ton şi nici despre subiect. E vorba despre felul în care un subiect important a fost…nici nu pot să spun dezbătut, că de fapt nu a fost o dezbatere.

Acum e treaba dânsei (moderatoarei) dacă vrea să aibă în studio scene de Evul Mediu timpuriu cu tămâie şi cu tot felul de chestiuni de felul acesta şi să vorbeşti despre draci”, a transmis membrul CNA, Dorina Rusu, în cadrul ședinței, scrie Edu Pedu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in Ucraina FOTO Profimedia (15) jpg
image
image
image
image
image
image
pod braila jpg
schit tanacu 1 jpg
bacsis sua png
Alergii FOTO Shutterstock jpg
girafa jpg
Statiunea Saturn jpg
trandafiri pixabay jpg
centrala jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net