O tânără „s-a trezit fără mâini și fără picioare”, după un concert. Povestea dramatică a tinerei care a contacat o bacterie mortală

O tânără, în vârstă de 22 de ani, a mers, în vară, la un concert. Câteva zile mai târziu, ea s-a simțit rău. De aici și până la amputarea tuturor membrelor a fost doar un pas. Ce s-a întâmplat.

Povestea dramatică a tinerei care a contacat o bacterie mortală
Povestea dramatică a tinerei care a contacat o bacterie mortală

Avea sepsis și pneumonie

O fată de doar 22 de ani a început să se simtă rău la câteva zile după ce fusese la un concert. Pentru că starea s-a tot înrăutățit, ea a fost dusă de urgență la spital. Avea sepsis și pneumonie, iar ulterior a intrat în comă. Din nefericire, în cele 16 zile cât a stat în comă, lui Evelyn au început să-i cedeze organele, scriu cei de la B1 TV.

A luat bacteria Legionella de la o mașină care făcea ceață la concer

Se pare că aceasta a contractat bacteria Legionella chiar de la o mașină care făcea ceață la concert. Medicii au spus că asta i-a și cauzat un tip grav de pneumonie. Din acest motiv, doctorii s-au văzut nevoiți să-i amputeze toate cele 4 membre lui Evelyn Davis.  

I-au fost administrate medicamente pentru stabilizarea tensiunii arteriale

 „În primele două ore de la transportarea la alt spital, am delirat complet. Habar nu aveam ce se întâmplă. Mama mi-a spus că i-am spus că sunt pe cale să mor. Am fost în comă 16 zile. Am avut vise foarte ciudate când eram în comă. Am visat că sunt pe plajă cu Kardashians și mănânc o grămadă de fructe."

Tinerei i-au fost date pastile care să-i stabilizeze tensiunea arterială. Aceste medicamente, i-au oprit alimentarea cu sânge a mâinilor și picioarelor până când i s-au amputate.

 „Am simțit că ceva nu este în regulă cu membrele mele"

Tânără și-a dat seama când s-a trezit că ceva nu este în neregulă cu ea, dar pentru că era amețiță nu a realizat imediat că nu mai are nici mâini și nici picioare.

 „M-au pus pe vasopresoare pentru a-mi stabiliza tensiunea arterială, dar ele atrag toată circulația către organe și elimină fluxul sanguin și circulația la extremități. Odată ce m-am trezit, am simțit că ceva nu este în regulă cu membrele mele, pentru că erau complet negre și reci, dar creierul meu era încă foarte amețit, chiar nu puteam procesa multe. În cele din urmă mi-am dat seama că am rămas fără mâni și fără picioare”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net