O «vrăjea» pe fata lui Igaş de supărare că e şomer?

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Jandarmul care "spărgea" corespondenţa foştilor miniştri de interne Traian Igaş şi Vasile Blaga a pus în aplicare un plan diabolic. Surse spun că el ar fi "vrăjit-o" pe Internet pe fiica cea mare a lui Igaş ca să facă rost de parolele lui tati. Totul, ca să se răzbune că a rămas şomer.

Florin Nicolae a stat după gratii doar câteva ore. Ieri, judecătorii de la sectorul 5 au hotărât să-l cerceteze pe fostul jandarm în libertate. Răzbunarea a "încolţit" în mintea fostului jandarm din Constanţa după ce, anul trecut, a fost disponibilizat de la unitatea de jandarmi din localitate.

Bărbatul, în vârstă de 30 de ani, a urmat exemplul "Micului Fum", care a "violat" adresele de mail ale unor vedete şi a schimbat parolele de la căsuţele electronice ale foştilor miniştri de interne Traian Igaş şi Vasile Blaga.

Imediat ce a fost identificat, Florin Nicolae a fost adus în faţa procurorilor DIICOT din Capitală, unde a dat ore în şir explicaţii. A fost acuzat de accesarea fără drept a unui sistem informatic.

Potrivit unor surse judiciare, hackerul folosea numele "Virgil" când accesa adresele de mail ale demnitarilor. Se pare că el a reuşit să facă rost de parole după ce a intrat în legătură pe Internet, pe Messenger, cu fiica cea mare a lui Traian Igaş.

Acest lucru a fost recunoscut, voalat, şi de către fostul ministru. Acesta susţine că hackerul i-a contactat familia folosindu-se de identitatea sa.

"Comunicase cu membrii familiei. A cerut mai multe informaţii, parola de la contul fiicei mele. Am încercat să-mi accesez email-ul şi am văzut că e blocat, am văzut că există o defecţiune. Am făcut încercări să-mi recuperez parola şi mi-am dat seama că a fost schimbată. Am sesizat imediat poliţia", a spus fostul ministru de interne, citat de gandul.info.

"Pe 22 martie am primit două emailuri de pe adresa domnului Traian Igaş şi de la domnul Vasile Blaga, de pe adresa de la Senat. Era vorba despre nişte reclamaţii la adresa conducerii Jandarmeriei Constanţa, însă nu aveau antet şi conţineau greşeli gramaticale, iar cea de la domnul Blaga era semnată cu «şeful Senatului»", a declarat Sorin Trancă, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Constanţa.

«Micul Fum» spărgea mailurile vedetelor

Anul trecut, hackerul "Micul Fum" a spart adresele de email ale mai multor vedete din România şi a postat apoi pe bloguri fotografii şi informaţii confidenţiale.

simeon stalpnicul png

După nouă zile de la deschiderea anchetei, DIICOT a reuşit localizarea lui Marcel Lehel Lazăr, din localitatea arădeană Păuliş, în baza IP-urilor cu care s-a logat la conturilor VIP-urilor.

El a fost reţinut câteva zile, apoi magistraţii au decis, în recurs, că Lehel nu reprezintă pericol social şi poate fi cercetat în stare de libertate. Hackerul a fost condamnat la trei ani de închisoare, cu suspendare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Euro dolari lei bancnote bani FOTO Shutterstock jpg
avioane parcate aeroport aterizare avion frankfurt shutterstock 1702941451 jpg
foto1 examen bac jpg
luca italianul 2 k6fi jpg
tigaie depositphotos1 jpeg
maia sandu1 jpg
Stefan cel Mare png
ceai freepik jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net