Ovidiu Pârșan, actor în filmul propus de România pentru Oscar, candidează la o primărie din țară. O tragedie i-a schimbat viața

Ultima actualizare:

O primărie din România ar putea avea ca edil un actor de Oscar. Ovidiu Pârșan face parte din distribuția filmului „Nu aştepta prea mult de la sfârşitul lumii” în regia lui Radu Jude și care este propunerea României pentru premiile Oscar din acest an. El va candida pentru funcția de primar al comunei în care s-a născut. În urma cu 15 ani a fost victima unui accident rutier grav în Grecia care i-a schimbat total viața. 

Ovidiu Pârșan, actor în filmul "Nu aştepta prea mult de la sfârşitul lumii". Foto: Facebook
Ovidiu Pârșan, actor în filmul "Nu aştepta prea mult de la sfârşitul lumii". Foto: Facebook

„Sunt puţini oameni ca Ovidiu Pîrşan”

Preşedintele PNL Mehedinţi, Virgil Popescu, a anunțat, vineri, că Ovidiu Pîrşan care face parte din distribuţia filmului „Nu aştepta prea mult de la sfârşitul lumii” de Radu Jude, propunerea României pentru premiile Oscar, s-a înscris în PNL şi va candida pentru funcţia de primar al Primăriei Vlădaia, comuna unde s-a născut și a copilărit actorul.

”Sunt puţini oameni ca Ovidiu Pîrşan, care nu s-au lăsat intimidaţi de viaţă, de circumstanţe, ci au depăşit momentele tragice pentru a-şi construi o viaţă de succes.

Este un model pentru mulţi dintre noi, de aceea sunt foarte mândru că este parte a familiei PNL Mehedinţi. Mai mult chiar, ne bucurăm că putem să îi susţinem visul: de a fi candidat la primăria comunei Vlădaia”, a anunțat fostul ministru al Economiei.

Un accident rutier grav i-a schimbat viața

Ovidiu Pîrșan este la primul său rol într-un film. Are 38 de ani și de 15 ani este imobilozat într-un scaun cu rotile în urma unui grav accident rutier petrecut în Grecia. Despre aceasta tragedie el vorbește în filmul "Nu aştepta prea mult de la sfârşitul lumii" de Radu Jude, propunerea României pentru premiile Oscar.

Sursă foto: Captură din filmul „Nu aştepta prea mult de la sfârşitul lumii"
Sursă foto: Captură din filmul „Nu aştepta prea mult de la sfârşitul lumii"

Că este un om de afaceri care reuşeşte să îşi găsească rostul în ciuda dizabilităţii de care suferă e una, dar că a folosit felul lui de a fi pentru a strânge donaţii care s-au concretizat în renovarea a două saloane de spital este ceva cu totul special. Antreprenor, filantrop, actor de Oscar şi viitor primar în localitatea în care s-a născut”, au transmis reprezentanţii PNL.

Imobilizat într-un scaun cu rotile în urma unui accident rutier, Ovidiu a cunoscut în perioada de spitalizare ce înseamnă să fii pacient în România.

În 2019, a reușit să mobilizeze mai mulți oameni și a renovat în totalitate două saloane ale unui spital din Drobeta Turnu Severin. Atunci au venit și primele propuneri de a intra în politică pentru a îmbunătăți traiul oamenilor.

„Hai, te rog, măcar încearcă”, își amintește că a insistat femeia de la ONG-ul Motivation” povestea actorul în urmă cu un an.

Este al doilea anunț ”inedit” pe care Virgil Popescu îl face în termen de o lună, după ce a anunțat că 15 organizații AUR se alătură liberalilor din județ. Într-un oarecare paradox, se poate spune că PNL Mehedinți este singura organizație care după ce a câștigat AURul, acum câștigă și un candidat de Oscar.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
filipine harta steag drapel foto shutterstock
image
image
image
image
image
image
cersetor freepik jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
Cel mai mare drapel naţional din lume, expus la aerodromul Clinceni  (Foto: Bogdan Cristel/Reuters) jpeg
Nicolae Ciuca si a prezentat demisia  Foto Inquam Photos   Octav Ganea (5) jpg
curte jpg
inaugurare jpg 1 jpg
ceapa freepik jpg
Cimitirul Bellu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net