Palatul Cotroceni a primit factura la curent! C├ót va trebui s─â pl─âteasc─â Administra╚Ťia Preziden╚Ťial─â

21 ianuarie 2022

Majorarea tarifului pentru consumul de curent electric ╚Öi gaze nu a ocolit nici Palatul Cotroceni. Iat─â suma pe care va trebui s─â o achite Administra╚Ťia Preziden╚Ťial─â. 

image
Palatul Cotroceni va trebui să plătească peste 10.000 de euro pentru curentul electric și gaze

Rom├ónii au fost afecta╚Ťi de scumpirea pre╚Ťului curentului electric ╚Öi a gazelor, iar mul╚Ťi dintre ei sunt revolta╚Ťi din cauza sumelor pe care trebuie s─â le scoat─â din buzunar pentru a pl─âti aceste servicii. Se pare c─â nici Administra╚Ťia Preziden╚Ťial─â nu a fost ocolit─â de majorarea pre╚Ťurilor. 

Cea mai mare scumpire, c├ónd vine vorba de factura la utilit─â┼úi pentru Palatul Cotroceni, a fost cea de la gaze, acolo unde factura aproape s-a dublat. Se paote observa ╚Öi o cre╚Ötere a consumului at├ót de gaze, c├ót ╚Öi ├«n privin╚Ťa curentului electric. ├Än total, Administra╚Ťia Preziden╚Ťial─â va trebui s─â achite peste 10.000 de euro pentru plata facturilor la gaze ╚Öi curent! 

Suma pe care trebuie s─â o pl─âteasc─â Administra╚Ťia Preziden╚Ťial─â este ├«ns─â mult mai mic─â dec├ót facturile care au fost emise pentru Casa Poporului. ├Än noiembrie 2021, factura la curent pentru Casa Poporului a fost de 990.657 de lei, adic─â peste 198.000 de euro, potrivit Antena 3. 

Factura de energie electrică pentru Palatul Cotroceni, în ultimele luni:

- noiembrie 2021: 16.501 euro - consum de 120,93 MWh

- decembrie 2021: 16.500 euro - consum de 120,87 MWh

Factura de gaze pentru Palatul Cotroceni, în ultimele luni:

- noiembrie: 23.109 euro - consum de 652,128 MWh

- decembrie: 34.148 euro- consum de 963,641 MWh

Sute de pl├óngeri f─âcute la Protec╚Ťia Consumatorului 

Ministrul Economiei a declarat c─â rom├ónii care au primit facturi astronomice la curent sau gaze pot depune pl├óngere la Protec╚Ťia Consumatorului, dac─â urmeaz─â o anumit─â procedur─â. Tot el a men╚Ťionat c─â aici au fost trimise peste 450 de solict─âri ├«n cursul unei singure s─âpt─âm├óni. Ministrul a declarat c─â se a╚Öteapt─â ca num─ârul acestora s─â creasc─â considerabil ├«n viitorul apropiat. 

Ministrul precizeaz─â c─â a propus amendarea cu 4 la sut─â din cifra de afaceri a furnizorilor care ac╚Ťioneaz─â incorect. Mai mult dec├ót at├ót, el sus╚Ťine c─â va insista pentru blocarea debran╚Ö─ârilor ╚Öi penaliz─ârilor ├«n cazul neachit─ârii facturilor la timp.

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! ┼či pe Google News!

cub pepe png
kourtney kardashian travis barker (1) jpg
sharon stone afp (2) jpg
cub delia png
andrei stefanescu iubita3 png
cornel palade ada png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
Experţi în armamentul nuclear: Putin recurge la ameninţarea nucleară pentru a evita intervenţia directă a NATO în Ucraina jpeg
FotoJet (4) jpg
masini electrice jpeg
monkeys g12b54201d 1920 jpg
copii portofel restituit png
landscape 2459981 1920 jpg