Panică în PSD. Președintele Marcel Ciolacu are COVID

Președintele PSD și al Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a fost testat pozitiv cu Covid-19. Liderul PSD nu participă din acest motiv la întrevederea pe care președintele Republicii Moldova, Maia Sandu, o are programată cu președinții celor două camere ale Parlamentului. 

Marcel Ciolacu este președintele PSD din noiembrie 2019
Marcel Ciolacu este președintele PSD din noiembrie 2019

În ultimele 24 de ore, în România s-au înregistrat proape 9.000 de noi cazuri COVID și 28 de decese la pacienți anunță Ministerul Sănătății. În municipiul Bucureşti au fost raportate peste 1.600 de noi îmbolnăviri. Distinct de cazurile nou confirmate, în urma retestării pacienţilor care erau deja pozitivi, 296 persoane au fost reconfirmate pozitiv. Potrivit autorităţilor, până astăzi, 65.963 persoane diagnosticate cu infecţie cu SARS-CoV-2 au decedat.

Ce spun reprezentanții PSD despre starea lui Marcel Ciolacu 

”Este asimptomatic și se simte foarte bine bine. Marcel (Ciolacu - n.r.) își face teste periodic, iar de dimineață, pentru că avea programată întâlnirea cu Maia Sandu, s-a testat și i-a ieșit pozitiv”, au declarat surse din conducerea PSD pentru antena3.ro

Liderul PSD a mai fost suspect de COVID la începutul anului. Marcel Ciolacu a fost atunci în izolare, la Buzău, pentru că s-a întâlnit cu ministrul Culturii, Lucian Romaşcanu, care era infectat cu COVID. 

Cine este Marcel Ciolacu

Ion-Marcel Ciolacu are 54 de ani și s-a născut pe 28 noiembrie la Buzău. Este de profesie jurist, a terminat facultatea în 1995 la Universitatea Ecologică din București și s-a specializat în administrație publică locală. Este membru al PSD din 1992. Ciolacu a fost ales predinte interimar al PSD pe 26 noiembrie 2019.

 A fost președinte interimar timp de nouă luni, după care a devenit președinte plin în urma unui congres extraordinar. Ciolacu a fost ales în urma un ui congres desfășurat în format video online, cu 1.310 voturi, la mare distanță de singurul său contracandidat, Eugen Teodorovici, care a obținut doar 91. Marcel Ciolacu deține din 23 noiembrie 2021 funcția de președinte al Camerei Deputaților.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net