Patrocle, câinele pierdut acum 2 luni, încă nu a fost găsit. Stăpânii au majorat recompensa la 6.000 de lei

Ultima actualizare:

Patrocle, cățelul care a fost pierdut în București pe data de 17 martie 2024, nu a fost găsit nici acum. Familia îl caută în continuare cu disperare, iar recompensa pentru cel care îl găsește a ajuns la 6.000 de lei. 

Patrocle încă este căutat de familie / Sursă foto: Facebook
Patrocle încă este căutat de familie / Sursă foto: Facebook

Alexandra Pașca este femeia care și-a pierdut câinele pe data de 17 martie 2024. Totul s-a petrecut după ce aceasta a ieșit împreună cu patrupedul la plimbare, moment în care acesta s-a speriat de claxonul unei mașini și s-a smucit din mâna stăpânei sale, iar de atunci nu a mai fost văzut.

 La un moment dat, Patrocle a fost zărit, însă atunci când l-au căutat în zona respectivă, era deja prea târziu. Patrupedul nu a fost găsit nici până acum, însă stăpâna lui nu și-a pierdut speranța nicio clipă. Femeia postează aproape zilnic anunțuri pe internet în speranța că își va revedea animalul.

Recompensa pentru Patrocle a ajuns la 6.000 de lei

 Recompensa pentru Patrocle a fost inițial 4.000 de lei, iar acum suma a ajuns la 6.000 de lei. Mai mult, cei care au informații sau fotografii cu patrupedul, vor putea primi 500 de lei. Oamenii au acces char și la numerele de contact ale stăpânei lui Patrocle, dar și detalii cu privire la ultimele locuri în care acesta ar fi fost văzut.

„Mărim la 6000 lei recompensă pentru prinderea lui Patrocle sau pentru recuperarea lui, dacă cineva l-a prins deja și nu știe de această căutare. Oferim 500 lei pentru orice informație care ne conduce la el sau poză / video care să arate că încă este în viață.

Este blând, dar foarte fricos, microcipat și castrat. Din 3 aprilie, de când a fost pozat în Colentina (str. Maior Bacila / Poiana cu Aluni) nu mai știm nimic despre el. Continuăm căutările și nu ne oprim până nu aflăm unde este și ce s-a întâmplat cu el.

A dispărut pe 17 martie din sectorul 2 (Bd Chișinău / Delfinului), dar poate fi oriunde în București sau zonele limitrofe. Hai acasă, Patroclino! Mulțumim tuturor din inima pentru ajutor!”, este mesajul pe care stăpâna lui Patrocle l-a publicat pe Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cafea cu pulbere de ciuperci medicinale  Sursa foto shutterstock 1453768808 jpg
image
image
image
image
image
image
Fun Zone jpeg 1 jpeg
bucatarie pexels jpg
rosii tomate istock jpg
printesa kalina a bulgarieri sotul copilul AFP jpg
statuie mihai Eminescu colaj facebook jpg
tantari jpg
wizz air pixabay jpg
cetate ardud
image
actualitate.net
image
actualitate.net