Patru oameni au murit în Bihor, unul în Brașov în două accidente cumplite petrecute marți dimineața

Ultima actualizare:

Tragedii pe șoselele din țară, marți dimineața. Patru oameni au murit, într-un tragic accident rutier produs marţi dimineaţă pe DN 1, în localitatea Uileacu de Criş, judeţul Bihor. Un al doilea accident în care a fost implicat un autobuz cu pasageri a avut loc tot în această dimineață în județul Brașov. Un om și-a pierdut viața.

Doi morți și doi răniți î Bihor

Patru oameni au murit într-un accident în Bihor. Foto: alesdonline.ro / Ionela Coste
Patru oameni au murit într-un accident în Bihor. Foto: alesdonline.ro / Ionela Coste

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 1, localitatea Uileacu de Criş, judeţul Bihor, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un autocamion.

În urma impactului violent 4 persoane din autoturism au murit. Trei persoane au găsite decedate de echipajele medicale sosite la locul tragediei, cea de-a patra a fost resuscitată, însă, din păcate, fără rezultat.

„Din păcate, în urma accidentului rutier, trei persoane, din autoturism, au suferit leziuni care le-au provocat decesul, la fața locului. O altă persoană a suferit diverse leziuni, în prezent fiind evaluată medical de către personalul medical aflat la fața locului”, a anunțat purtătorul de cuvânt al Poliției Bihor, comisar șef Alina Fărcuța, transmite Bihoreanul

Nici cea de-a patra victimă nu a răspuns manevrelor de resuscitare, astfel că medicii au declarat decesul acesteia.

„Din păcate, a fost declarat decesul celei de-a patra persoane", a anunțat Alina Fărcuța.

Circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers. Până la ora transmiterii acestei știri traficul nu a fost reluat, anunţă sursa citată.

Circulația este deviată pe Drumul Județean 108I, prin localitatea Țețchea, și este dirijată de polițiștii rutieri.

Un om a murit în Brașov

O autoutilitară şi un autobuz de transport persoane au fost implicate marţi dimineaţă într-un accident pe DN 73A, în localitatea Râşnov, judeţul Braşov, soldat cu moartea unei persoane şi rănirea altor două.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 73A, localitatea Râşnov, judeţul Braşov, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate o autoutilitară şi un autobuz de transport persoane.

Pompierii din Brasov au fost anunțați în jurul orei 05.00 de producerea unui accident rutier pe DN 73 A, între localitatile Râșnov si Predeal, între un autobuz în care se aflau 20 de persoane si o dubă de transport marfă în care se afla doar conducatorul auto.

În urma accidentului au rezultat 4 victime, dintre care 2 încarcerate. La fata locului s-au deplasat un echipaj de descarcerare, 2 autospeciale de stingere cu apa si spumă cu modul de descarcerare, o autospecială cu apă si spumă, 4 echipaje SMURD si 2 ambulante SAJ.

Din pacate, soferul dubei, un tânăr în vârstă de 26 de ani a suferit leziuni incompatibile cu viata și a fost declarat decedat.  

Circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Diana Vanity Fair jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Furtuna Foto Pixabay jfif
pechea jpg
lacul balaton ungaria jpg
centrala termica de apartament instalator shutterstock 2373202799 jpg
WhatsApp Image 2024 10 09 at 14 43 51 jpeg
femeie frig jpeg
Simona Maya Teodoroiu FOTO Mediafax
Orhidee roz jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net