Personajul politic care a pierdut banii campaniei electorale la jocurile de noroc: „În cercurile guvernamentale se vorbește mult despre...”

Și în trecut existau politicieni care erau acuzați de fapte de corupție. Un prefect ar fi pierdut banii pentru campania electorală la jocurile de noroc, scrie adevărul.ro. „În cercurile guvernamentale se vorbește mult despre destituirea unuia dintre prefecți. Ar fi pierdut o sumă importantă de bani la cărți".

Bucureștiul vechi Foto: arhivă Click!
Bucureștiul vechi Foto: arhivă Click!

A jucat toți banii partidului 

Un prefect și-ar fi însușit banii din campania electorală, iar întreaga sumă ar fi pierdut-o la jocurile de noroc. „În cercurile guvernamentale se vorbește mult de destituirea unuia din prefecții de județe, care a crezut de cuviință de a pierde, înainte cu câteva zile de începerea alegerilor, o sumă importantă de bani la cărți, și care bani au fost destinați pentru cheltuieli în timpul alegerilor. Peste trei sute de funcționari din administrațiile de la diferite districte vor fi măturați din serviciul lor, ca unii ce n-au fost capabili de a lucra pentru reușita candidaților guvernamentali. Listele acestor funcționari s-au început să se facă de către prefecții din județe“, titra Ziarul Lupta din 1888. 

Alte cazuri de oameni care au jucat la păcănele banii firmei 

Anul trecut, o fostă angajată a unei case de pariuri din Rovinari a fost condamnată la un an de închisoare cu suspendare, pentru delapidare. Femeia și-a însușit suma de 13.576 lei de lei, aflată temporar în gestiunea sa, pe care ulterior a folosit-o la aparatele de jocuri de noroc din incinta punctului de lucru și pe care, în final, a pierdut-o.

Tot anul trecut, un tânăr, în vârstă de 32 de ani, care era angajatul unei săli de noroc s-a gândit să fure 18.000 de lei din încasări. După ce a făcut fapta, a jucat banii firmei la păcănele, iar apoi, după ce a pierdut, a sunat la 112 și a spus că a fost jefuit.

În noiembrie 2023, un agent de pază a mers la jocuri de noroc în timpul programului, unde a pierdut încasările firmei la care lucra, apoi a pretins că a fost tâlhărit a anunțat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Dâmboviţa, notează Agerpres.

Bani pierduți la păcănele, luați din casierie

Un bărbat din Alba Iulia a convins angajata unei săli de jocuri de noroc să îi dea peste 20.000 de lei din încasări, urmând să împartă câștigul obținut. Banii au fost pierduți, iar cei doi s-au ales cu un dosar penal.

Bărbatul, arestat preventiv în urmă cu trei luni pentru constituirea unui grup infracțional și trafic de migranți, a fost condamnat în acest dosar pentru complicitate la delapidare. Emil V. a recunoscut fapta și a primit închisoare cu suspendare. 

Citește întreg articolul pe adevărul.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net