Caz de sinucidere tras la indigo! Adelin, un adolescent din Alexandria, a fost decapitat de tren, din cauza datoriilor la păcănele

Ultima actualizare:

Adelin, un tânăr în vârstă de doar 16 ani, și-a luat viața în cel mai cumplit mod. Potrivit informațiilor apărute, păcănelele ar fi fost motivul pentru care tânărul din Nanov, Alexandria, s-a sinucis, punându-și capul pe linia de cale ferată. 

Un alt tânăr s-ar fi sinucis din cauza păcănelelor / foto: Pixabay
Un alt tânăr s-ar fi sinucis din cauza păcănelelor / foto: Pixabay

Cazul, pare tras la indigo cu cel al tânărului din Râmnicu Vâlcea - Alex, care și-a dat foc în fața casei de pariuri, după ce ar fi pierdut la păcănele suma de 3.000 de lei. 

Adelins-ar fi sinucis din cauza jocurilor de noroc 

Pe pagina oficială de Facebook Alexandria, Teleorman, România 2.0 regăsim o postare care anunță o sinucidere sinistră a unui tânăr, care urma să împlinească 17 ani în doar câteva zile. 

Păcănelele ar fi fost cauza care l-a determinat pe adolescent să încheie socotelile cu viața, luând decizia de a se sinucide chiar lângă halta Alexandria Nord, după ce a fost decapitat de trenul care leagă Alexandria de Roșiori de Vede. 

El este tânărul cu chip de înger care s-a sinucis lângă halta Alexandria Nord. Adelin avea doar 16 ani, urmând să facă 17 în câteva zile. Nimeni nu știe de ce a recurs la acest gest, însă se pare că ar fi avut datorii din cauza jocurilor de noroc.

În fotografiile de pe rețelele sociale e doar un zâmbet, însă uneori în spatele acestuia se poate ascunde o mare suferință.

Tânărul aflat la început de drum în viață, originar din Nanov, localitate de lângă Alexandria, a decis să își pună capăt zilelor, punând capul pe calea ferata care leagă Alexandria de Roșiori de Vede. Acesta a fost decapitat pe loc de singurul tren care trecea la acea oră pe acea linie. Imaginile cu care s-au confruntat anchetatorii au fost de groază, întrucât mecanicul trenului nu a mai putut evita inevitabilul.

Gestul este cu atât mai macabru cu cât vine la doar o zi după ce un alt tânăr, din alt județ, a decis să își dea foc chiar în fața unei agenții de pariuri, dupa ce pierduse 3.000 lei.

Dumnezeu să-i ierte! 😭😭😭”, se arată pe pagina de Facebook Alexandria, Teleorman, România 2.0. 

image
image
image
image
image
image
Regina Elisabeta   GettyImages 106056536 jpg
maldive freepik jpg
timisoara jpg
calendar ortodox 2020 10 iunie sfantul mucenic timotei episcopul prusiei png
harry și meghan jpeg
shutterstock 529038052 jpg