A furat 18.000 de lei de la sala de jocuri de noroc unde lucra. De ce a sunat apoi la 112

Un tânăr, în vârstă de 32 de ani, care era angajatul unei săli de noroc s-a gândit să fure 18.000 de lei din încasări. După ce a făcut fapta, a jucat banii firmei la păcănele, iar apoi, după ce a pierdut, a sunat la 112 și a spus că a fost jefuit.

Bărbatul a jucat banii furați și i-a pierdut Foto: Shutterstock
Bărbatul a jucat banii furați și i-a pierdut Foto: Shutterstock

Bărbatul a mințit că a fost jefuit

Pentru a-şi justifica o parte din suma de bani delapidată a sesizat organele de poliţie prin plângere penală cu privire la săvârşirea unei fapte cu caracter penal, cunoscând că aceasta este o acţiune nereală", a declarat Ștefan Fanariu, prim procuror, pentru Observatornews.ro. Mai exact, tot el a reclamat ulterior că ar fi fost jefuit. Aşa a ajuns să fie anchetat pentru furt, delapidare și inducerea în eroare a organelor judiciare. 

Dependenţi de păcănele deveniţi infractori peste noapte

Tot mai mulţi jucători riscă să se transforme în infractori peste noapte din cauza presiunii financiare. „Pacientul ajunge până la momentul în care pierde tot ce înseamnă familie, job, casă. Şi poate ajunge într-o stare deplorabilă, d.pd.v. fizic şi psihic, adică depresii cu tentative suicidale", a declarat Raluca Prepeliță, psihiatrul Institutului Școlar Iași.

Jaf la o sală de jocuri de noroc

În luna mai, a avut loc un jaf armat înregistrat la o sală de jocuri de noroc în Chișineu-Criș, Arad. Acesta a fost executat de patru indivizi, după un scenariu inspirat din filmele de acțiune.

Suspecții au reușit să fure șapte mii de lei, după ce doi dintre ei, mascați, l-au amenințat cu un pistol pe casier, iar ceilalți au jucat rolul unor clienți speriați, pentru mai mult dramatism. Interpretarea i-a dat, însă, de gol și ei au fost prinși primii. În urmă cu puțin timp, toți au fost arestați.

Jaful a avut loc într-un moment în care în sala de jocuri erau casierul și doi bărbați, complici cu atacatorii, au aflat ulterior polițiștii. Hoții poartă cagule și mănuși și, când ajung în încăperea unde sunt aparatele de poker electronic, unul dintre ei începe să vânture amenințător un pistol.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
gratar mici
image
image
image
image
image
image
1 zodii bani jpg jpeg
miri  foto   Shutterstock jpg
cancer jpg
florin calinescu png
Regele Frederik si Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (1) jpg
enescu jpg
image png
eyes 1850812 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net