Trei românce, reacție fabuloasă după ce au fost prinse la furat în SUA: „Furtul nu este o infracțiune!”

Ultima actualizare:

Un incident în care trei femei românce au fost prinse în timp ce furau ochelari de soare dintr-un magazin din SUA a devenit viral pe internet, atingând peste 2,1 milioane de vizualizări pe YouTube.

Cele trei românce au fost prinse de poliție Foto: Pixabay.com
Cele trei românce au fost prinse de poliție Foto: Pixabay.com

Cele trei tinere au negat orice delict

Cele trei tinere de 25, 24 şi 15 ani au fost prinse de poliţie la ieşirea din supermarket pe data de 25 februarie, însă filmarea a fost făcută publică abia acum câteva zile. Pe imagini se observă cum cele trei neagă orice delict şi susţin că nu au furat nimic.

Sunt duse în interiorul magazinului unde se li arată imaginile incriminatoare, însă acestea continuă să îşi susţină afirmaţia. Nu au răspuns întrebărilor poliţiei, nu se identifică şi se prezintă ca fiind românce care nu cunosc limba engleză.

Fetele spun că „furtul nu este o infracţiune”

Preţ de câteva minute acestea continuă să se contrazică cu angajaţii şi agenţii de securitate. Un poliţist le întreabă de cât timp se află în SUA, una dintre fete spunându-i să se află în ţară de aproximativ 2 ani.

Una dintre româncele care au furat Foto: captură Ziare.com
Una dintre româncele care au furat Foto: captură Ziare.com

Cu zâmbetul pe buze şi cu o atitudine sfidătoare, cele trei sunt încătuşate şi trimise la secţia de poliţie. Pe întregistratea maşinii de poliţie una dintre tinere întreabă de ce sunt trimise la închisoare pentru nişte perechi de ochelari, deoarece „furtul nu este o infracţiune”.

Reacțiile privitorilor americani pe platforma YouTube au fost variate, unii cerând deportarea femeilor și solicitând să execute pedeapsa în țara lor natală. Comentariile au fost dure, sugerând că astfel de comportament nu ar trebui tolerat, indiferent de originea infractorilor.

Trei românce au furat lapte praf pentru bebeluși în SUA 

Anul trecut, trei românce au ajuns după gratii în statul american Utah, după ce au fost prinse la furat de lapte praf pentru sugari. La furturi a participat inclusiv o minoră în vârstă de 15 ani. Potrivit polițiștilor americani, femeile fac parte dintr-un grup organizat care acționează la nivel național și care a „prăduit” mai multe magazine Target. O înregistrare video surprinsă de camerele de supraveghere arată rețeaua de furt de lapte praf pentru bebeluși, care acționa în mai multe state americane.

Citește întreg articolul pe adevărul.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Eomania Ucraina UEFA EURO 2024 jpg
image
image
image
image
image
image
Zodia care insala cel mai mult, sursă foto: Pixabay
a0c61ec3 25c9 4f67 a4b0 b6c5c8210168 jpeg
index (2) webp
front farmacista 1 jpg
Avocado FOTO Shutterstock jpg
foto1 dragos la sinaia jpg
baza motociclisti 2 jpg
beach 6292382 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net