Petrece Paştele în Poiana Braşov, mai ieftin decât în Bran-Moeciu!

Ultima actualizare:

Cei care vor să petreacă Paştele într-un decor minunat au, între alte opţiuni, destinaţiile din judeţul Braşov. Zona Bran-Moeciu-Fundata este o alegere excelentă, cu aer curat şi linişte, dar iată că anul acesta Poiana Braşov vine cu oferte mai convenabile, scrie adevarul.ro.

Poiana Braşov - Aici găsiți cazare de la  700 de lei  pentru 3 nopți
Poiana Braşov - Aici găsiți cazare de la 700 de lei pentru 3 nopți

Judeţul Braşov este una dintre destinaţiile preferate ale românilor pentru minivacanţa de Paşte. Zona Bran-Moeciu a devenit de mulţi ani locul favorit al multora pentru această vacanţă de primăvară, iar Poiana Braşov este o destinaţie mai veche şi, surprinzător, mai ieftină ca altădată. Chiar dacă temperaturile scăzute au revenit şi de Paşte se poate schia în staţiune, preţurile în Poiana Braşov încep de la 700 de lei pentru trei nopţi. Cei ce vor şi mic dejun plătesc începând de la 900 de lei sau 1.000 de lei la un hotel de patru stele, de exemplu „Acasă la Dracula”. Un alt hotel de patru stele, „Piatra Mare”, are camere cu mic dejun pentru 1.500 de lei, iar un al treilea, „Aurelius Împăratul Romanilor”, oferă camera cu mic dejun, pentru trei nopţi, la 2.800 de lei, conform adevarul.ro.

Dacă v-aţi gândit să petreceţi Paştele în zona Bran, trebuie să scoateţi din buzunar cel puţin 1.100 de lei, doar pentru cazare, în cazul unei familii cu un copil, care alege o pensiune de trei stele, de vineri, 14 aprilie, până luni, 17 aprilie. La această sumă se adaugă mâncarea şi distracţiile. Cei care doresc să ia micul dejun şi cina în locul în care sunt cazaţi trebuie să adauge la această sumă cel puţin încă 2.000 de lei, iar cei care vor all inclusive mai pun încă 1.000 de lei.

Cât costă o vilă pentru 5 familii

O ofertă interesantă de mini-vacanţa de Paşte este pentru cei care merg în grupuri mai mari. O vilă cu 5 dormitoare şi 5 băi, plus un living şi o bucătărie, poate fi închiriată pentru 3.510 lei, iar o casă de vacanţă cu 6 dormitoare şi 5 băi, living şi bucătărie este disponibilă pentru 3.870 lei.

O cameră dublă cu mic dejun, pentru trei nopţi, costă de la 1.200 de lei şi la Fundata.  Cei care aleg aici o cabană cu 5 dormitoare pot plăti doar 2.580 de lei, iar pentru o casă cu trei dormitoare un grup ar plăti aproximativ 2.300 de lei. Există şi varianta unei pensiuni cu 7 dormitoare, pentru 7.200 de lei.

Fundata - O zonă superbă  cu cazări de vis
Fundata - O zonă superbă cu cazări de vis

Vama Buzăului, o nouă destinaţie

În ultima perioadă, Vama Buzăului a devenit şi ea foarte căutată. Aici, preţurile sunt asemănătoare dacă alegeţi un glamping sau un chalet şi pot creşte cu până la 10 procente dacă vreţi să petreceţi Paştele într-o gospodărie. Şi aici e mai avantajos pentru cei care merg în grup şi vor să închirieze o vilă cu 6 camere, pentru 5.400 de lei. Şi mai avantajos este la o casă de vacanţă cu 5 dormitoare, pentru care proprietarul cere 3.300 de lei pentru trei nopţi.

Se schiază şi în aprilie

Cei care vor alege să petreacă Paștele la munte au și posibilitatea să schieze pe pârtiile din Poiana Braşov. Temperaturile scăzute din ultimele zile au permis punerea în funcţiune a tunurilor care produc zăpadă artificială, astfel că iubitorii sporturilor de iarnă se vor putea bucura de sezon prelungit.

image

„Având în vedere condiţiile meteo din ultimele zile, ninsoarea, dar mai ales temperaturile negative, care au permis pornirea instalaţiilor de producere a zăpezii artificiale, Primăria Braşov a luat decizia de prelungire a sezonului de schi şi în luna aprilie. În acest sens, municipalitatea a semnat prelungirea convenţiei cu Ana Teleferic pentru utilizarea în comun a transportului pe cablu până în 30 aprilie. În prima etapă, sezonul se prelungeşte până în data de 17 aprilie, iar dacă starea pârtiilor va fi în condiţii optime, sezonul va fi prelungit până la sfârşitul lunii viitoare”, a anunțat Primăria Braşov, pe pagina de socializare a instituţiei.

Astfel, tunurile şi lăncile care produc zăpadă artificială au fost puse în funcţiune încă de marţi dimineaţă, de la ora 06.00, pe pârtiile din Poiana Braşov.

„Se schiază în condiții bune, deși mai sunt și rafale de vânt, în zona superioară a masivului, pe pârtiile: Kanzel, Doamnei, Ruia, Lupului, Drumul Roșu, cu ieșire la telescaunul Ruia. Tarifele de transport pe cablu, atât în timpul săptămânii, cât și în weekend, sunt reduse. A scăzut numărul de puncte consumate pe următoarele instalații de transport pe cablu: telecabina Capra Neagră și telegondola (de la 6 la 5 puncte), telecabina Kanzel (de la 5 la 4 puncte), telescaunul Ruia (de la 4 la 3 puncte)”, a anunțat Primăria Brașov.  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net