Planul malefic al unui elev olimpic din Drobeta-Turnu Severin care și-a înjunghit fosta iubita în stradă. Anchetatorii au aflat tot!

Pe 23 februarie, un eveniment şocant a avut loc în Drobeta-Turnu Severin, desfăşurându-se în plină stradă. Un adolescent în vârstă de 16 ani a comis un act de violență extremă, înjunghiind-o pe fosta sa iubită, o fată în vârstă de 17 ani, și apoi încercând să își ia viața folosind același cuțit.

Planul malefic al unui elev olimpic din Drobeta-Turnu Severin / foto: Pixabay
Planul malefic al unui elev olimpic din Drobeta-Turnu Severin / foto: Pixabay

Cei doi adolescenți sunt elevi la Colegiul Național "Traian", iar băiatul este cunoscut chiar ca fiind un elev olimpic. Incidentul nefericit a avut loc în apropierea Castelului de Apă din localitate.

A plecat de la școală cu intenția de a îi lua viața 

Conform informațiilor furnizate de Antena 3 CNN, adolescentul de 16 ani a părăsit școala mai devreme în acea zi cu intenția de a-și ataca fosta parteneră. A urmărit-o pe fată pe distanțe lungi și, într-un moment dat, a scos un cuțit și a înjunghiat-o în plină stradă.

Mai mulți martori au intervenit pentru a-i acorda primul ajutor fetei și au reușit să o transporte la spital cu ajutorul unui taxi.

Imediat după această agresiune, adolescentul a încercat să-și pună capăt zilelor folosind cuțitul cu care tocmai își rănise fosta iubită. La locul incidentului au intervenit echipe medicale și forțe de poliție pentru investigații.

Ulterior, cazul a fost preluat de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mehedinți, iar suspectului îi vor fi prelevate probe de sânge pentru a stabili dacă a consumat sau nu substanțe interzise înainte de incident.

Starea fetei e stabilă

Starea tinerei în vârstă de 17 ani este în prezent stabilă, ea fiind internată la Spitalul Județean de Urgență din Drobeta-Turnu Severin.

Agresorul, în vârstă de 16 ani, a fost transferat la o unitate medicală din județul Dolj, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale de către o echipă de specialiști. În prezent, el este internat la Secția de Terapie Intensivă Pediatrică, fiind supravegheat în mod constant.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
pensie jpeg
cuie jpg
serghei mizil 0 jpeg
image png
Gheorghe Ştefănescu este considerat cel mai mare mafiot al regimului comunist  A sfârşit împuşcat FOTO Adevărul jpg
gaura Antartica jpeg
masa de paste shutterstock jpg
wizz air avion jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net