Copil din Neamț, înjunghiat de un coleg în parc pentru o țigară. Ce se știe despre atac

Scandalurile dintre adolescenți devin din ce în ce mai violente și au loc pentru motive dintre cele mai șocante. Un băiat de 15 ani din Neamț a fost înjunghiat de un adolescent cu doi ani mai mare decât el după ce a refuzat să îi dea țigări. Atacul a avut loc în cea mai mare zonă verde din orașul Roman, în „Parcul Municipal”.

Parcul Municipal Roman
Atacul a avut loc pe aleile din Parcul Municipal Roman. Foto: mesagerulneamt.ro

Cazul care a șocat orașul nemțean s-a petrecut în ziua de 14 februarie, în jurul orei 14.00, în Parcul Municipal. Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție Neamț au anunțat primele amănunte din anchetă. În scandal au fost prinși un minor de 15 ani, din Roman  și un altul de 17 ani, din Buruenești, comuna Doljești 

Cum a ajuns un copil să fie înjunghiat pentru o țigară 

 „Poliția Roman a fost sesizată de către Spitalul Municipal Roman cu privire la faptul că, la unitatea de primiri urgențe s-a prezentat un minor, în vârstă de 15 ani, ce prezenta o plagă înjunghiată. 

În urma verificărilor efectuate de polițiști a reieșit că, la aceeași dată, în jurul orei 13:50, în timp ce minorul de 15 ani se afla în parcul din municipiul Roman, ar fi fost abordat de către un alt tânăr, care i-ar fi solicitat o țigară, ulterior fiind rănit la nivelul coapsei de la piciorul drept, cu un cuțit, pe care persoana necunoscută îl avea asupra sa”, au transmis reprezentanții IPJ Neamț într-un comunicat remis monitorulneamt.ro

Ce s-a întâmplat cu adolescentul cuțitar 

În urma investigațiilor efectuate de polițiști, a fost identificată și depistată persoana bănuită de comiterea faptei, un minor, în vârstă de 17 ani, din Buruienești. În urma materialului probator administrat, față de minorul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, acesta fiind cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor  de lovire sau alte violențe și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase. 

Conform informațiilor furnizate de anchetatori, victima, adolescentul în vârstă de 15 ani este elev la Colegiul Tehnic „Danubiana” iar atacatorul la Colegiul Tehnic „Miron Costin”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Richard Gere și Julia Roberts în Pretty Woman, Profimedia (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
manastire jpg
marea britanie shutterstock1 jpg
case sat romania shutterstock jpg
casa radio jpg
masina volan pixabay1 jpg
 Magos Olariu Constanta  jpg
gradina curte flori istock jpg
George Coşbuc
image
actualitate.net
image
actualitate.net