Planul roşu de intervenţie, activat după un accident grav în Buzău. Victimele au între 11 și 28 de ani. VIDEO

Un incident major de trafic a avut loc recent la intrarea în municipiul Buzău venind dinspre orașul Ploiești.

Din fericire, nimeni nu a fost rănit grav / foto: ISU Buzău
Din fericire, nimeni nu a fost rănit grav / foto: ISU Buzău

În urma acestui eveniment nefericit, autoritățile au pus în aplicare Planul Roșu de intervenție. Situația actuală este una critică, cu traficul fiind complet paralizat în zonă.

Mai detaliat, evenimentul rutier s-a petrecut la intrarea în Buzău, pe direcția venind de la Ploiești, și a condus la blocarea totală a traficului în acest punct.

Printre vehiculele implicate se numără și un microbuz, în care se aflau mai mulți copii. La acest moment, nu sunt disponibile informații despre starea de sănătate a copiilor sau a altor persoane implicate.

Prefectura Buzău informează că persoanele implicate în accidentul rutier au vârste cuprinse între 11 și 28 de ani și se află într-o stare stabilă, fiind supuse evaluării medicilor de la Spitalul Județean. Până în acest moment, niciunul dintre pacienți nu prezintă necesitatea transferului către o unitate medicală din București.

Șapte copii ai ajuns la spital

Prefectura Buzău comunică faptul că, până la ora actuală, 7 copii aflați în microbuz au fost duși la spital, împreună cu un adult care se afla într-una dintre autoturismele implicate în incident.

Microbuzul implicat are număr de înmatriculare din județul Vrancea, în timp ce cele două autovehicule implicate în eveniment poartă numere de înmatriculare din București.

Centrul INFOTRAFIC, parte a Inspectoratului General al Poliției Române, a furnizat detalii suplimentare despre accident. Conform raportului, coliziunea s-a produs pe Drumul Național 2, între Buzău și București, exact la ieșirea din Buzău, în județul cu același nume. În acest nefericit incident au fost implicate două autoturisme și un microbuz.

Conform informațiilor preliminare obținute, șase persoane au fost rănite și primesc în prezent asistență medicală. În urma gravității situației, s-a luat decizia activării Planului Roșu de intervenție. Circulația rutieră a fost suspendată pe ambele direcții de mers.

Centrul Infotrafic estimează că traficul ar putea fi reluat și reveni la normal în aproximativ 45 până la 60 de minute de la momentul raportării incidentului.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
Epava Titanicului (© NOAA / Institute for Exploration / University of Rhode Island / Wikimedia Commons)
easter bell 3321946 1280 jpg
carti biblioteca birou jpeg
scoala jpg
preot freepik jpg
ploaie jpg
Transilvania şi Basarabia, lebedele Mării Negre (din arhiva personală a lui Constantin Cumpănă) jpg
umar kamani nada adelle nunta profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net