O familie întreagă a murit în drum spre biserică. Un copil de 13 ani, mama și bunica lui au sfârșit înecați

Trei vieți curmate în câteva secunde. Un tragic accident a avut loc sâmbătă dimineața pe un drum județean din Satu Mare. Două femei și un copil de 13 ani au sfârșit tragic după ce mașina în care se aflau a căzut într-un șanț cu apă. Mergeau la biserică. 

image

Au murit înecați în șanț

La volan se afla mama copilului, o femeie de 40 de ani. Nu este clar cum a pierdut femeia controlul volanului, mașina răsturnându-se într-un șanț de pe marginea drumului, plin cu apă.

image

La fața locului au ajuns mai multe echipaje de salvare de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Satu Mare. Au fost recuperate trei persoane, toate decedate.

Polițiștii au stabilit că în tragedie și-au pierdut viața șoferița de 40 de ani, copilul ei de 13 ani și mama de 70 de ani, care au avut parte de un sfîrșit cumplit. Singura supraviețuitoare a tragediei este fiica cea mare a șoferiței în vârstă de 17 ani, care a reușit să iasă din mașină, îaninte ca aceasta spă se scufunde.

„La sosirea pompierilor la faţa locului, autoturismul implicat în accident se afla aproape integral sub apă. O singură persoană din cei 4 pasageri, reuşind să se autoevacueze”, informează ISU Satu Mare.

Familia era din Turț și se îndrepta spre un lăcaș de cult din Halmeu, screie PresaSM.

„În jurul orei 09.00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au fost sesizați despre producerea unui eveniment rutier, pe Drumul Județean 109 L, în proximitatea localității Băbești.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că o femeie de 40 de ani, din Turț, ar fi pierdut controlul asupra autoturismului pe care l-ar fi condus, răsturnându-se într-un șanț cu apă.

Din producerea evenimentului, a rezultat decesul conducătoarei auto, a unui minor de 13 ani și a unei femei de 70 de ani, precum și rănirea unei alte pasagere, în vârstă de 17 ani”, a transmis într-un comunicat IPJ Satu Mare.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
washington monument 1628558 1280 jpg
inecat jpg
CAROL I, LASCAR CATARGIU jpg
cei mai profitabili pomi fructiferi jpeg
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net