Accident șocant în Maramureș. Un preot a lovit cu mașina un bărbat și a fugit de la locul accidentului. Motivul halucinant pentru care s-a întâmplat acest lucru

Un incident șocant a avut loc în comuna Oncești din Maramureș, unde un preot a fost implicat într-un accident rutier grav în timp ce se grăbea să participe la sfințitul caselor de Bobotează. Victima, un bărbat în vârstă de 68 de ani, a fost lovit de mașina preotului, iar acesta din urmă a decis să fugă de la locul accidentului, scriu cei de la vasiledale.ro.

Un preot a lovit cu mașina un bărbat. Foto: arhiva.
Un preot a lovit cu mașina un bărbat. Foto: arhiva.

Întreaga scenă a fost capturată de camerele de supraveghere, evidențiind momentul impactului și reacția preotului care și-a continuat drumul fără să acorde asistență victimei. Incidentul a avut loc într-o perioadă în care tradiția sfințirii caselor de Bobotează aduce creștinii în mișcare în încercarea de a obține binecuvântarea divină pentru locuințele lor.

După coliziune, bărbatul în vârstă de 68 de ani a fost transportat de urgență la spital pentru a primi îngrijiri medicale. Autoritățile au reușit să identifice șoferul responsabil pentru accident, confirmând că acesta este un preot. Se pare că acesta se îndrepta către un oraș învecinat pentru a participa la sfințirea caselor de Bobotează, un ritual tradițional în această perioadă a anului.

Preotul a fost supus unui test etilotest

Preotul a fost supus unui test etilotest, iar rezultatul a indicat absența alcoolului în sângele său. Probe biologice au fost, de asemenea, prelevate pentru a completa investigația. În ciuda rezultatelor testelor, conducerea nesigură și comportamentul preotului au generat consecințe grave, inclusiv deschiderea unui dosar penal în numele său.

Incidentul trage un semnal de alarmă cu privire la nevoia de responsabilitate și prudență în trafic, chiar și în situații în care se resimte o grabă justificată. Faptul că un lider religios alege să părăsească locul unui accident indică o încălcare a normelor morale și legale, punând în pericol siguranța celorlalți participanți la trafic. Autoritățile vor continua investigațiile pentru a stabili responsabilitatea și pentru a aduce justiție în acest caz.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net