Poliția l-a dat în urmărire pe soțul senatoarei Șoșoacă. Bărbatul este acuzat de nevastă că a agresat-o

„Războiul” din familia senatoarei Șoșoacă a degenerat. Parlamentarul Diana Şoşoacă (48 de ani) și-a acuzat marți soţul, pe Dumitru Silvestru (47 de ani), că a agresat-o emoţional şi fizic și a solicitat intervenția polițiștilor. Aceștia au încercat să dea de suspect și au emis ordin de protecţie. Bărbatul nu s-a prezentat la Poliţie pentru montarea brăţării electronice, fiind dat în urmărire de poliţişti.

Dumitru Silvestru Șoșoacă și soția sa senatoarea Diana
Soții Diana și Dumitru Silvestru Șoșoacă înainte să devină inamici. Foto: capital.ro

Ce spun polițiștii despre scandalul din familia Șoșoacă 

”La data de 02 aprilie 2024 Poliţia Capitalei- Secţia 6 a fost sesizată direct de către o femeie cu privire la faptul că soţul său o agresează din punct de vedere emoţional, fiindu-i creată astfel o stare de temere. Totodată, femeia a precizat că în trecut, soţul său a agresat-o şi fizic”, a transmis, marţi, Poliţia Capitalei într-un comunicat remis news.ro. 

Polițiștii l-au dat în urmărire pe soțul senatoarei Șoșoacă 

Potrivit comunicatului Poliției Capitalei, a fost întocmit formularul de evaluare a riscului, context în care a fost emis un ordin de protecţie provizoriu. Poliiştii au întocmit un dosar penal pentru ameninţare şi hărţuire. A fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 şi s-au sesizat din oficiu şi cu privire la săvârşirea infracţiunii de încălcarea unei măsuri dispuse prin ordinul de protecţie provizoriu, emis anterior.

”De asemenea, victima şi-a exprimat acordul cu privire la montarea unei brăţări de monitorizare electronică în sarcina bărbatului. Având în vedere faptul că bărbatul nu s-a prezentat la sediul secţiei pentru montarea sistemului de monitorizare, poliţiştii au demarat verificările, în vederea depistării acestuia”, a fost anunțul șocant al Poliției Capitalei.

De când a început scandalul dintre soții Șoșoacă 

Dumitru Silvestru este al treilea soț al senatoarei-avocat. Scandalul dintre cei doi soți a început în luna februarie a acestui an, când senatoarea Șoșoacă l-a suspendat pe soțul ei, Dumitru Silvestru din conducerea partidului SOS România. La scurt timp, soțul acesteia a reacționat și s-a plâns public că a aflat de această decizie „ilegală” din presă.

El a acuzat că proiectul partidului „”SOS România a fost ideea lui, fiind, de altfel, și „principalul organizator al partidului”. De asemenea, Dumitru-Silvestru Șoșoacă a mai adăugat că decizia „este de neînțeles” și „nu se pot accepta acțiunile abuzive” ale senatoarei „împotriva membrilor și liderilor din partid”. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Doru Viorel Ursu
image
image
image
image
image
image
Familia Regala la trooping the colour, Printesa Anne, Printesa Kate, Printul William, Regele Charles, Regina Camilla, Ducesa Sophie, Printul Edward, Printul George, Printul Louis, Printesa Charlotte   profimedia 0784047573 jpg
WhatsApp Image 2024 04 14 at 14 18 27 jpeg
medic_consult medical_shutterstock 158366573 jpg
62417786 jpg
alcool pexels jpg
coacaze ceai jpg
elena si nicolae ceausescu jpg
educatie finaiciara1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net