Povestea dramatică a unei tinere românce care muncește dincolo de hotare. „Am ajuns să intru în depresie”

Este o situație în care se găsesc mulți tineri din țara noastră, însă nu multă lume vorbește despre acest subiect atât de important. Într-un videoclip postat pe rețaua de socializare TikTok, Crina, o tânără din România, vorbește despre starea de epuizare și depresie în care a ajuns din cauza muncii excesive și a unui stil de viață haotic.

Tânăra lucrează în străinătate, iar într-un videoclip de câteva minute postat pe TikTok, ea vorbește despre situația în care a ajuns din cauza stilului de viață haotic și al muncii excesive. În plus, Crina vorbește și despre schimbările pe care le-a făcut în viața ei pentru a remedia situația.

„Numele meu este Crina și muncesc în străinătate ca și curier. Fac acest videoclip pentru a ajuta cât mai multe persoane să nu treacă prin ce am trecut eu sau măcar să conștientizeze mult mai devreme lucrurile acestea”, spune tântăra în postarea de pe TikTok.

„Am început să lucrez șase zile din șapte”

„Am venit aici și am început să lucrez șase zile din șapte și uneori chiar toată săptămâna. Eram epuizată, nu aveam viață socială, plecam dimineața la 9 la muncă și reveneam seara la 11. Mâncam doar produse comandate și am ajuns să intru în depresie”, mai spune Crina.

În cele din urmă, tânăra a fost nevoită să facă schimbări majore în viața ei, pentru a ieși din această situație.

„Eram dependentă de Cola”

În cele din urmă, tânăra și-a schimba locul de muncă, iar acum are program doar cinci zile pe săptămână, între luni și vineri. Crina spune că și-a dat seama că nu totul se rezumă la bani, iar după ce a avut la îndemână mai mult timp liber a urmat și diverse cursuri de dezvoltare personală.

„Am început să citesc, să mănânc sănătos, să beau apă, pentru că eram dependentă de Cola, timp de doi ani am băut doar Cola. Și mă simt mult mai bine”, continuă tânăra pe TikTok. „Noi dacă vom muncii toată viața pentru alții fără să facem nimic pentru noi, doar venim acasă, ne odihnim și plecăm a doua zi la muncă înapoi, în modul acesta ne autodistrugem”, mai spune aceasta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Familia Regala romana, cu Alexander Nixon, Principesa Elena, Principesa Sofia, Majestatea Sa Margareta si Principele Radu la Ateneul Roman 18 ianuarie 2020   Daniel Angelescu Casa Majestatii Sale (2) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
plante jpeg
Pensionari discută cu reprezentanții presei și oficialii Caselor de Pensii de care aparțin privind recalcularea pensiei, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
legume jpg
Câine, Pexels (4) jpg
Deputatul Nelu Tătaru participă la ședința comisiei Juridice din Camera Deputaților în care se votează ridicarea imunității sale parlamentare  Foto Inquam Photos  George Calin (6) jpg
Stefan cel Mare si familia png
martha bibescu colaj captura video jpg
test jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net