Povestea tristă a lui Sebastian, tânărul omorât la un majorat din Iași. A învins cancerul, dar a sfârșit într-un mod dramatic

Povestea lui Sebastian, tânărul de 20 de ani care a murit înjunghiat în inimă, la un majorat din județul Iași, este una foarte tristă. Imediat după ce și-a dat ultima suflare, părinții lui au dezvăluit prin ce trecuse anterior.

Sebastian avea doar 20 de ani / foto: arhivă personală
Sebastian avea doar 20 de ani / foto: arhivă personală

Tânărul de 20 de ani era un copil foarte iubit, care mai dăduse ochii cu moartea, când s-a luptat cu cancerul la coloană. Deși avea doar 14 ani, starea lui s-a agravat, până a ajuns pe patul de operație în spital.

În tot acel timp, părinții lui au trăit un coșmar pe holurile spitalului, însă șocul a venit o dată cu vestea unui medic care le-a spus că Sebastian a murit pe masa de operație.

Ulterior s-a aflat că era o greșeală. Tânărul de 20 de ani a reușit să câștige lupta împotriva bolii crunte, iar pentru părinții lui a fost vestea pe care au așteptat-o cu sufletul la gură. Astfel, faptul că ieri a fost omorât de o altă persoană, a fost un șoc imens pentru ei.

„La 14 ani a făcut cancer pe coloană. Și au venit doctorii și ne-au spus că este mort pe masa de operație. După aia ne-au anunțat că este o eroare, iar copilul și-a revenit. Dumnezeu l-a salvat. Și acum l-a omorât un boschetar”, a declarat tatăl băiatului, pentru aloiași.ro.

Familia a transmis mesaje emoționante

După ce a aflat vestea că fiul lui nu mai este, tatăl lui Sebastian nu a știut cum să reacționeze. Bărbatul și-a exprimat durerea nemărginită într-un mesaj devastator,  transmis pe rețelele de socializare. 

Sebastian a lăsat multă durere în urma lui și multe suflete îndurerate. „Copilul meu mult iubit şi preţuit, ai învins o boală cruntă pe când aveai doar 14 ani, ai luptat şi ai învins, azi, în schimb, Dumezeu a decis că trebuie să mergi la el printre îngerii săi preferaţi, a decis că eşti prea bun şi prea luminos pentru această lume nedreaptă care ţi-a luat viaţa prea devreme. Drum lin, iubitul meu copil”, a scris tatăl băiatului, pe Facebook.

Criminalul lui Sebastian a fost reținut de poliție

Agresorul poreclit „Casapu”, în vârstă de 22 de ani, a fugit după atac, însă a fost prins de poliţişti la scurt timp după crimă. Acesta nu a acţionat singur, având un complice.

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, aceștia dispunând reţinerea agresorului pentru comiterea infracţiunii de omor.

„Procurorul criminalist a fost sesizat despre faptul că în seara precedentă a avut loc o petrecere de majorat într-un imobil din sat Lunca Cetăţuii, com. Curea, judeţul Iaşi, în timpul căreia a izbucnit o altercaţie între tinerii prezenţi. Unul dintre aceştia a fost lovit cu un cuţit şi a decedat.

Din primele declaraţii ale martorilor s-a stabilit ca inculpatul S. A. P. (22 de ani) l-a înjunghiat în zona abdominala pe tânărul B. I. S. (20 de ani) provocându-i plăgi tăiate cu hemotorax, hemopericard prin ruptura de cord, leziuni grave ce au condus în scurt timp la decesul victimei”, au declarat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net