Prima creşă unde-ţi poţi lăsa copilul şi peste noapte
Aveţi un copil cu vârsta până în cinci ani, s-a întâmplat ceva şi nu ştiţi cu cine să îl lăsaţi? „Curcubeul Magic” rezolvă orice problemă. Primăria Capitalei a inaugurat primul loc unde personal specializat se ocupă zi şi noapte gratuit de micuţii oamenilor care au urgenţe.
Strada Şerban Vodă nr 48 la doi paşi de Piaţa Unirii. Aici s-a deschis de două zile cea mai "şmecheră" creşă din Bucureşti. Unitatea are 70 de locuri într-o locaţie ultramodernă şi, suplimentar, oferă servicii fără precedent pentru copii şi părinţi.
„Foarte mulţi părinţi au urgenţe şi nu au cu cine să îşi lase copiii mici. Putem îngriji gratuit zi şi noapte orice prichindel dar cu o condiţie: părinţii să vină după şase ore să îl ducă acasă", a declarat şefa de proiect, Iuliana Ghiţă directoare în Primăria Capitalei.
Tot la „Curcubeul Magic" odată pe lună sunt organizate petreceri „în pijamale" pentru micuţi, participanţii urmând să doarmă în saci de dormit, să se joace pe săturate într-o sală imensă cu mii de jucării de toate tipurile şi să se distreze ca în filme.
Bineânţeles supravegheaţi de personal specializat. Pentru cei care vor să se ocupe de grădinărit în curte a fost amenajată o adevărată fermă unde legumele proaspete sunt la loc de cinste. Vă plac jocurile de exterior?
Pătuţurile sunt gata pregătite pentru micuţii somnoroşi
Atunci trebuie să le încercaţi pe cele din creşa din Şerban Vodă. Pentru a lăsa copilul în grija celor de aici sau pentru a-l înscrie la creşă trebuie să daţi un telefon la numărul 021. 314. 23. 15 între orele 8.30 şi 16.30.
În curte, prichindeii au tot felul de jocuri pentru a nu se plictisi
O altă noutate a creşei „Curcubeul Magic" este prezenţa primului muzeu al jucăriilor. Într-o cameră de 20 de metri pe 10 metri sunt strânse peste 5.000 de jucării în mai multe vitrine.
Peste 5.000 de jucării sunt expuse în muzeu
„Avem mai multe categorii de jucării: de pluş, de plastic, tot felul de vehicule teleghidate maimuţoi, păpuşi Barbie sau personaje din lumea Disney. Avem chiar şi colţul jucăriilor de care copiii trebuie se ferească şi care nu ar trebui vândute micuţilor: păpuşi emo, maimuţoi care fumează şi diferite animale care sperie micuţii", povesteşte Iuliana Ghiţă cea care a coordonat crearea muzeului.