Primarul dat dispărut, scos din apele râului Argeș în stare de hipotermie

Ultima actualizare:

Primarul comunei din Argeș Beleţi-Negreşti, dat dispărut în urma unui incendiu izbucnit la primăria localităţii, a fost găsit în noaptea de marţi spre miercuri, 14-15 decembrie, în apele râului Argeş, în stare de hipotermie.

Primarul a fost scos din apele Argeșului în stare de hipotermie Foto: Arhivă personală
Primarul a fost scos din apele Argeșului în stare de hipotermie Foto: Arhivă personală

Edilul, pe numele său Mihai Marin, a fost scos din apele râului Argeș de către salvatori, în stare de hipotermie, după ce un localnic a semnalat în cursul nopţii de 14 spre 15 decembrie că în apă se află o persoană. 

Mihai Marin a mărturisit echipajului care l-a preluat că a căzut în apă accidental.  Primarul a fost dus la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Primarul Mihai Marin a fost scos din apele Argeșului

Pacientul este, în acest moment,  internat, dar nu prezintă leziuni care să necesite o perioadă lungă de spitalizare", a declarat, pentru „Adevărul”, Cristina Cazacu, purtătorul de cuvânt al SJU Piteşti.

Primarul urmează să fie audiat cu privire la incendiul de la Primăria Beleţi - Negreşti, din dimineaţa zilei de 13 decembrie, având în vedere că pompierii susțin că, cel mai probabil, focul a fost provocat în mod intenționat.

Clădirea primăriei a fost distrusă de flăcări, şi aceeași soartă au avut-o și documentele întregii arhive a instituţiei, aflată într-o anexă a Primăriei.   

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului este folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru generarea incendiului. Au ars etajul 1 şi acoperişul primăriei, în suprafaţă totală de aproximativ 300 mp, suprafaţa anexei în care se afla arhiva este de circa 100 mp", explica, luni, ISU Argeş.  

Primarul a ajuns la spital în urma unui accident, dispărând și de acolo

După momentul izbucnirii incendiului de la primărie, edilul a fost de negăsit și dat, astfel. dispărut. În noaptea de luni spre marţi însă, acesta a intrat cu maşina într-un parapet de beton, într-o curbă de pe DN 66 - Defileul Jiului.

A ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgu Jiu, pentru îngrijiri medicale, dar a dispărut şi de acolo. IPJ Gorj a precizat că edilul a părăsit pur și simplu unitatea spitalicească, fără să primească acorul personalului medical, ridicând suspiciuni.

În ceea ce priveşte incendiul de la Primăria Beleţi Negreşti, Poliţia Oraşului Topoloveni a deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere şi efectuează cercetări în vederea identificării autorului/autorilor şi luarea măsurilor legale care se impun în această situație.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ebrahim Raisi FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
image png
motanul max universitate vermont facebook jpg
dunare budapesta jpeg
giurgiu 1 jpg
Palatul Normanzilor, Sicilia (@Shutterstock) jpg
insula capri jpeg
pomi fructiferi jpg
4 front carburanti caseta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net