Primarul dat dispărut, scos din apele râului Argeș în stare de hipotermie

Primarul comunei din Arge╚Ö Bele┼úi-Negre┼čti, dat disp─ârut ├«n urma unui incendiu izbucnit la prim─âria localit─â┼úii, a fost g─âsit ├«n noaptea de mar┼úi spre miercuri, 14-15 decembrie, ├«n apele r├óului Arge┼č, ├«n stare de hipotermie.

image
Primarul a fost scos din apele Argeșului în stare de hipotermie Foto: Arhivă personală

Edilul, pe numele său Mihai Marin, a fost scos din apele râului Argeș de către salvatori, în stare de hipotermie, după ce un localnic a semnalat în cursul nopţii de 14 spre 15 decembrie că în apă se află o persoană. 

Mihai Marin a m─ârturisit echipajului care l-a preluat c─â a c─âzut ├«n ap─â accidental.┬á Primarul a fost dus la Spitalul Jude┼úean de Urgen┼ú─â din Pite┼čti pentru ├«ngrijiri medicale de specialitate.

Primarul Mihai Marin a fost scos din apele Argeșului

ÔÇ×Pacientul este, ├«n acest moment,┬á internat, dar nu prezint─â leziuni care s─â necesite o perioad─â lung─â de spitalizare", a declarat, pentru ÔÇ×Adev─ârulÔÇŁ, Cristina Cazacu, purt─âtorul de cuv├ónt al SJU Pite┼čti.

Primarul urmeaz─â s─â fie audiat cu privire la┬áincendiul┬áde la Prim─âria Bele┼úi - Negre┼čti, din diminea┼úa zilei de 13 decembrie, av├ónd ├«n vedere c─â pompierii sus╚Ťin c─â, cel mai probabil, focul a fost provocat ├«n mod inten╚Ťionat.

Cl─âdirea prim─âriei a fost distrus─â de fl─âc─âri, ┼či aceea╚Öi soart─â au avut-o ╚Öi documentele ├«ntregii arhive a institu┼úiei, aflat─â ├«ntr-o anex─â a Prim─âriei.┬á ┬á

ÔÇ×Cauza probabil─â de izbucnire a incendiului este folosirea inten┼úionat─â a sursei de aprindere pentru generarea incendiului. Au ars etajul 1 ┼či acoperi┼čul prim─âriei, ├«n suprafa┼ú─â total─â de aproximativ 300 mp, suprafa┼úa anexei ├«n care se afla arhiva este de circa 100 mp", explica, luni, ISU Arge┼č. ┬á

Primarul a ajuns la spital în urma unui accident, dispărând și de acolo

Dup─â momentul izbucnirii incendiului de la prim─ârie, edilul a fost de neg─âsit ╚Öi dat, astfel. disp─ârut. ├Än noaptea de luni spre mar┼úi ├«ns─â, acesta a intrat cu ma┼čina ├«ntr-un parapet de beton, ├«ntr-o curb─â de pe DN 66 - Defileul Jiului.

A ajuns la Spitalul Jude┼úean de Urgen┼ú─â T├órgu Jiu, pentru ├«ngrijiri medicale, dar a disp─ârut ┼či de acolo. IPJ Gorj a precizat c─â edilul a p─âr─âsit pur ╚Öi simplu unitatea spitaliceasc─â, f─âr─â s─â primeasc─â acorul personalului medical, ridic├ónd suspiciuni.

├Än ceea ce prive┼čte incendiul de la Prim─âria Bele┼úi Negre┼čti, Poli┼úia Ora┼čului Topoloveni┬áa deschis un dosar penal sub aspectul s─âv├ór┼čirii infrac┼úiunii de distrugere ┼či efectueaz─â cercet─âri ├«n vederea identific─ârii autorului/autorilor ┼či luarea m─âsurilor legale care se impun ├«n aceast─â situa╚Ťie.

BeFunky collage (3) jpg
299011783 10228211450569350 3863063160789419997 n jpg
oana lis exclusiv png
1 gabi badalau si copiii jpg jpeg
oana roman 2 webp
onoriu 12 JPG
anne heche jpg
mugur mihaescu jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
Prinţesa Diana
Submarin in Marea Neagra FOTO  webnovosti.info via zn.ua
mugur mihaescu jpg
image png
Restaurantele McDonalds sunt deschise și de sărbători jpeg
298824951 627862785276558 3097622981050376234 n mp4 thumbnail png