Probleme pe un aeroport din România! Motivul uluitor pentru care 15 pasageri au fost dați jos dintr-un avion

Ultima actualizare:

Probleme pe aeroportul de la Cluj-Napoca! Compania aeriană Lufthansa a refuzat cerut mai multor pasageri să coboare din avion, iar motivul a fost unul complet neașteptat! Se pare că greutatea aeronavei era mult prea mare, iar avonul (care urma să zboare spre Munchen, Germania) nu avea cum să decoleze!

Pasagerii erau prea grei pentru ca avionul să decoleze
Pasagerii erau prea grei pentru ca avionul să decoleze

De obicei, atunci când auzim despre pasageri dați jos dintr-un avion, motivele sunt, cam de fiecare dată, ușor de înțeles. Pasagerii cauzează diverse probleme și conflicte, iar însoțitorii de zbor nu au altă opțiune decât să îi escorteze din avion. Însă, de această dată, nu doar că pasagerii nu au făcut nimic, dar motivul pentru care au fost dați jos din avion este unul complet neașteptat!

Potrivit informațiilor oferite de către cei de la adevarul.ro, totul s-a întâmplat pe aeroportul din Cluj-Napoca, unde un avion ce aparține companiei Lufthansa nu a putut decola. Acesta urma să zboare spre Munchen (Germania), însă s-a observat că s-a depășit limita de greutate, așa că nu se putea decola. Astfel, s-a ajuns în situația în care nu mai puțin de 15 pasageri au fost nevoiți să coboare, iar bagajele lor au fost scoase, de asemenea, din avion.

Dați jos de pe scaune deoarece avionul era prea greu

Se pare că printre cei 15 pasageri forțați să coboare din avion erau și 2 angajați ai unei companii din Guipúzcoa, care plănuiau să ia alt avion din Munchen, pentru a ajunge la locul de muncă, în Bilbao (Spania). Desigur, aceștia nu au mai putut ajunge la destinație, așa că au trebuit să caute o altă modalitate de a ajunge în Spania.  

Cei doi au fost nevoiți să meargă până la Timișoara, făcând rost de o mașină închiriată pentru a ajunge acolo mai repede. Din fericire, coi doi au reușit să își continue drumul spre Bilbao.

Potrivit celor de la Serviciul de Reclamații Erreklamatu, această situație este considerată o „denegare a îmbarcării”, iar compania aeriană avea obligația de a oferi un mod alternativ de transport. Pe lângă acesta, ei mai trebuiau să plătească și orice cheltuieli suplimentare, cum ar fi costul mașinii închiriate de către cei doi spanioli. În aceste situații, în funcție de distanța cursei, pasagerii primesc o compensație de 250, până la 600 de euro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net