Produsul pentru care mii de românii s-au bătut de Black Friday. Au stat la coadă ore în șir

Produsul pentru care mii de românii s-au bătut de Black Friday. La o shaormerie din Cluj-Napoca, în numai câteva ore, s-a format o coadă care se întindea pe sute de metri. Pofticioșii s-au împins si s-au certat, totul pentru a prinde o shaorma gratuită.

Oamenii s-au înghesuit pentru a mânca shaorma gratis Foto: stiridecluj.ro
Oamenii s-au înghesuit pentru a mânca shaorma gratis Foto: stiridecluj.ro

Un restaurant fast-food, din Cluj-Napoca, a lansat o ofertă de Black Friday pentru pofticioși. Mai precis vineri, 10 noiembrie, au fost servite 2.500 de shaorme gratuite. Doritorii au trebuit numai să se înscrie pe site-ul Rosa și apoi să se prezinte la restaurant de la Sora, pentru a fi serviți. Înainte de ora 14.00, când începea oferta, coada era deja de peste 100 de metri lungime, de la intrare în local până după jos la școala de pe drum. 

Au stat la coadă pentru 2.500 de shaorme. „Am gândit să avem un Black Friday cu adevărat"

Angajații nu făceau față fluxului de clienți Foto: stiridecluj.ro
Angajații nu făceau față fluxului de clienți Foto: stiridecluj.ro

Proprietarul shaormeriei anunțase că oferta de Black Friday era limitată. Însă s-a răzgândit atunci când a văzut cât de popular a devenit restaurantul. „Am gândit să avem un Black Friday cu adevărat, nu ca și toate celelalte campanii care, de multe ori, sunt pompate și nu sunt adevărate, și efectiv este shaorma gratis pentru oricine care vine să servească shaorma la noi. Nelimitat”, a declarat Bashar Molhem, CEO shaormeriei, scrie stirileprotv.ro.

S-au bătut pentru cașcavalul la reducere

Românii sunt obișnuiți să se înghesuie pentru produse gratuite sau la preț redus. Chiar recent, zeci de oameni s-au bătut într-un supermarket din Suceava, pentru cașcavalul care avea preț redus. O bucată de cașcaval se vindea cu 19 lei, deși prețul inițial era de 32 de lei. Un cetățean a filmat momentul în care oamenii se împing pentru a prinde cașcaval, iar pe fundal se aude un bărbat care spune: „Stai domnule, ești nebun la cap?".

Luna aceasta, când s-a deschis AFI Europe la Arad, încă de la primele ore ale dimineții, oamenii se așezaseră la coadă pentru a prinde produse la preț redus, mai ales electrocasnice. Vânătorii de reduceri aproape că s-au călcat, la propriu, în picioare. „De la ora două am stat aici", spunea un client. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
soare plaja pixabay jpg
schelete craniu freepik jpg
oua vopsite de paste jpeg
familie targu jiu1 jpg
aron pumnul colaj captura video jpg
sarpe thailanda jpg
familie copil cuplu depositphotos1 jpg
constanta pexels jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net