Profesorul de la Sava, acuzat că a violat un minor, a încercat să se sinucidă

Profesorul de la Colegiul Sfântul Sava din Capitală, acuzat de viol asupra unui elev de 16 ani și de agresiune sexuală asupra altui minor a ajuns la spital în stare critică, după ce a încercat să se sinucidă.

Profesorul a vrut să moară

profesor sava viol jpg

Polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 12 Poliție au fost sesizați, miercuri, în jurul orei 1.00, prin sistem 112, că la camera de gardă a unei unități medicale, din Sectorul 1, se află un bărbat în vârstă de 51 de ani, victima unei tentative de suicid.

Polițiștii au luat legătura cu medicul de gardă și au aflat că bărbatul a fost adus de la o adresă din Sectorul 3, de către un echipaj de terapie intensivă mobilă și că starea lui este gravă.

Oamenii legii au aflat că este vorba despre profesorul de la Colegiul Sfântul Sava, acuzat de viol şi agresiune sexuală. Victimele acestuia ar fi doi adolescenți de 16 şi 17 ani.

Sorin Spineanu Dobrotă a înghițit peste 100 de antibiotice

Profesorul a fost reținut în primă fază, apoi judecătorul a decis să fie eliberat pentru a fi anchetat sub control judiciar. Spineanu Dobrotă a încercat să-și ia viața marţi seară, 30 iulie, înghițind peste 100 de antibiotice şi pastile pentru tulburări psihice. Profesorul Sorin Spineanu Dobrotă a fost salvat, dar se află în comă.

Un apropiat este cel care l-a găsit inconștient pe profesorul Sorin Spineanu Dobrotă și a sunat la 112 pentru a cere ajutor.

Doi foşti elevi ai liceului „Sfântul Sava” l-au reclamat pe profesorul de economie pentru fapte petrecute în 2021. Prima victimă, potrivit procurorilor, avea 17 ani când a fost violată de profesor într-un apartament din Sectorul 3.

Al doilea elev a fost agresat sexual la 16 ani în acelaşi loc, câteva luni mai târziu.

Profesorul a negat orice acuzaţie în faţa instanţei. „Nu-mi explic. Nu-mi explic. Eu sunt pus sub control judiciar, nu aş vrea să încalc niciun fel de… Sunt convins de faptul că, spre binele meu, este ok să vorbesc în faţa instanţei”, a declarat profesorul pentru Observator.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Printul Harry Printesa Diana jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
valtesse de la bigne captura video jpg
litere freepik jpg
avion de lux klaus iohannis jpg
sorina popescu cern1 jpg
steagul Romaniei Tricolorul shutterstock  jpg
armata romana budapesta1 jpg
poza Facebook Pamela Tanase jpeg
ancuta sarca pantofi jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net