Prognoza meteo, 16 decembrie 2021: Ninsori la deal și la munte

Ultima actualizare:

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru joi, 16 decembrie 2021. Iată care este starea vremii în București, la munte, dar și în celelalte regiuni ale țării!

Prognoza meteo pentru ziua de joi, 16 decembrie 2021. Foto: Pixabay
Prognoza meteo pentru ziua de joi, 16 decembrie 2021. Foto: Pixabay

În sud şi în sud-vest va domina atmosfera însorită, dar în rest vremea se menţine închisă. Precipitaţiile apar local în sud-est şi pe zone mai restrânse în nordul, nord-estul şi centrul ţãrii. Maximele termice se încadrează între 1 şi 7 grade, cu cele mai mari valori în Oltenia şi în Muntenia.

Prognoza meteo, 16 decembrie 2021: București

În București sunt condiții de ceață,  iar vremea se menține închisă. Va ploua slab, iar în termometre se vor înregistra 6 grade Celsius. La noapte se lasă ceața, iar temperatura va coborî până la 0 grade Celsius.

Prognoza meteo 16 decembrie 2021: la munte

La munte sunt condiții de ceață și vânt activ, în prima parte a zilei. În a doua parte a zilei sunt așteptate lapoviță, ninsoare și polei. Temperaturile se mențin normale pentru data din calendar.

La munte o să ningă pe spaţii mici, dar la noapte ninsorile se extind în toate masivele. Tot noaptea se înteţeşte şi vântul, iar pe crestele Carpaţilor Meridionali şi de Curbura va viscoli ninsoarea cu rafale de peste 95 de km/h, informează Știrile Pro TV.

  • Semenic 0 grade
  • Stâna de Vale -2 grade
  • Păltiniș 0 grade
  • Predeal 0 grade
  • Ceahlău -5 grade

Prognoza meteo, 16 decembrie 2021, pe regiuni

În Dobrogea și în Bărăgan sunt condiții de ceață, iar vântul suflă cu putere și sunt așteptate ploi și lapoviță. Temperaturile maxime vor atinge 4 grade Celsius.

În Moldova sudică și în nordul Munteniei, vremea e mohorâtă, iar temperaturile sunt în scădere și sunt așteptate lapoviță și ninsoare. Temperatura maximă a zilei va atinge 5 grade Celsius.

În schimb, în Oltenia se anunţă o zi frumoasă, cu soare şi 7 grade în termometre. Şi în ţinuturile sudice apare soarele. Cel mai cald va fi în zonele de deal, pe unde se ating 6...7 grade. În estul Munteniei, treptat se adună norii şi o să vină câteva ploi slabe.

În nordul Moldovei și în Bucovina, atmosfera e mohorâtă, iar vântul suflă cu putere. Sunt așteptate ploi, lapoviță și ninsoare. În termometre se vor înregistra maxim 5 grade Celsius.

La noapte, în Carpaţii De Curbura o să ningă destul de mult, iar la altitudini mari vântul va viscoli ninsoarea cu viteze de peste 95 de km/h.

În nordul Transilvaniei și în Maramureș va fi ceață de dimineață, iar vântul va fi activ. Vor cădea precipitații mixte sub formă de ploaie, lapoviță și ninsoare. Temperatura maximă va atinge 4 grade Celsius.

În vestul țării sunt așteptate lapoviță și ninsori, în zonele mai înalte, iar vântul suflă cu putere. Temperatura maximă a zilei va atinge 4 grade Celsius.

În Transilvania e ceață densă de dimineață, iar pe timpul zilei vor cădea precipitații sub formă lapoviță și de ninsoare. Temperaturile se menţin normale pentru data din calendar.

În Oltenia, atmosfera va fi însorită, însă vântul va sufla cu putere. Temperatura maximă se va opri în jurul valorii de 7 grade Celsius.

În sudul țării, cerul e mohorât, va ploua slab, ia vântul va sufla cu putere. Temperatura maximă se va opri în jurul valorii de 5 grade Celsius.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
man at supermarket jpg
Imparateasa Messalina jpg
Infarct - inima - boli cardiace FOTO Shutterstock
tocător de legume jpg
rosii tomate istock jpg
Batrana pensionara bani pensie FOTO Shutterstock jpg
Audieri in dosarul Vlad Pascu la DIICOT  Foto Inquam Photos  Octav Ganea (7) jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net