Revine D'ale lui Mitică, la TVR 2. Cum continuă emisiunea fără actorul Mitică Popescu

Ultima actualizare:

TVR 2 aduce un nou sezon al emisiunii D'ale lui Mitică. Primul fără Mitică Popescu. Actorul a prezentat emisiunea încă din 1999. Producătoarea emisiunii anunță că numele emisiunii rămâne același, iar rolul actorului nu va fi înlocuit cu un alt prezentator, poveştile fiind de acum întrerupte doar de grafică şi caricaturi.

,,D'ale lui Mitică" începe primul sezon fără Mitică Popescu Foto: Arhivă Click!
,,D'ale lui Mitică" începe primul sezon fără Mitică Popescu Foto: Arhivă Click!

Oamenii au vrut să nu schimbăm titlul emisiunii

,,Nu noi am hotărât. Oamenii! Ne-au scris în continuare despre problemele lor, poate mărunte, dar sufocante. Emisunea este a lor. Maestrul le-a deschis o poarta şi ei au intrat. Poarta a rămas deschisă!", a spus producătoarea emisiunii Liliana Vlad. 

Oamenii din online au susţinut programul, iar unul dintre mesajele lăsate pe social-media precizează: ,,D'ale lu' Mitica” revine cu un nou sezon în această primăvară. Nu opriţi această emisiune! Ar fi o greşeală impardonabilă. Emisiunea trebuie să continue, cu acelaşi titlu, cu acelaşi generic, cu acelaşi final "Să fiţi deştepţi..." şi cu un nou personaj sclipitor care să rostească intermezzo-urile alea haioase."

Un alt mesaj spune că: "Doamne, încă nu pot să cred că el nu mai este printre noi. Această emisiune m-a învăţat multe, mare păcat... Drum lin spre îngeri. Sper să mai fie această emisiune şi pe viitor, acum aştept dacă se pot redifuza episoade vechi, de la început, m-aş uita cu mare placere."

Mitica Popescu jpeg

2 aprilie, un nou sezon „D'ale lu' Mitică”

Un nou sezon al emisiunii „D'ale lu' Mitică” va debuta duminică, 2 aprilie, de la ora 17:00. Reporterul Marian Marin se va întoarce în satele româneşti pentru a expune problemele oamenilor: ,,cazuri disperate, uneori ciudate, alteori ironice, dezamăgiţi de autorităţi, care cu siguranţă vor atrage atenţia telespectatorilor TVR 2."

Despre echipa emisiunii

Echipa „D'ale lu' Mitică” se ştie că este demnă de un record: „Faptul că am păstrat aceeaşi echipă atâţia ani este o performanţă”, spunea realizatorul Cristian Vlad, despre cei 24 de ani de când echipa a rămas unită, aducând telespectatorilor, o abordare inedită.

,,Primul episod este despre un cetăţean care din luna februarie sare garduri ca să intre în propria curte, din cauza unor bâlbâieli ale instanţelor de judecată, de-a dreptul absurde. Totul se petrece undeva spre munte, în Vâlcea", spune Liliana Vlad.

Numeroşi locuitori din provincie solicită ajutorul pentru rezolvarea problemelor cu autorităţile. Cum reactionează oficialii, spune Liliana Vlad: ,,Se ascund. Oficialii se întorc cu spatele în 90% din cazuri. Şi Marian insistă, forţează uşi... Din păcate, cea mai mare parte a administraţiei este preocupată de gestionarea propriilor afaceri şi ale acoliţilor ei. Prăpastia între administraţie şi nevoile comunităţilor este din ce în ce e mai mare."

Echipa emisiunii „D`ale lu` Mitică” este cea mai longevivă de pe TV. Cum s-au desfăşurat filmarile acum, fără un membrul important, domnul Mitică Popescu, spune producătoarea emisiunii: ,,Cel mai greu e la montaj când ne uităm la secvenţe din arhivă. Este cu noi... Dar nu-i uşor!"

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
old man 1147288 1920 jpg
SpotPolarBearHiddenAmongPandasOpticalIllusionIQTest jpg
loto jpeg
YXNoPTM0MmQ5ZWI3MGQ5YThkYTRlNjk2MmZjMjYxMTU2ZDQ1 thumb jpg
castraveti png
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
image
actualitate.net
image
actualitate.net