Româncă din Italia, găsită moartă în casă. Câștigase un concurs de Miss, în urmă cu un an

Ultima actualizare:

Gabriela, o româncă din Suceava, stabilită de ceva timp în Veneția, a fost găsită fără suflare în propria locuință. Gabriela Salgău a câştigat, anul trecut, titlul de Miss Lady Sanremo. Femeia de 51 de ani a fost cândva și Miss OK Cinema Girl.

Tânăra a fost găsită decedată în propria locuință Foto: Shutterstock
Tânăra a fost găsită decedată în propria locuință Foto: Shutterstock

Românca a fost găsită fără suflare în dormitor

Românca, originară din localitatea Sfântul Ilie, județul Suceava, se stabilise în urmă cu mai mulți ani în Italia. În prezent, locuia alături de familia ei, în Portogruaro, Veneția, scrie Antena3 CNN.ro. Alerta a fost dată de familia Gabrielei, îngrijorată că femeia nu mai dădea niciun semn de viaţă. Au sunat la numărul de urgenţă, iar salvatorii au intrat în casă, găsind-o pe româncă în dormitorul său, fără viaţă. 

Femeia ar fi suferit un infarct

Din primele cercetări, femeia ar fi murit în urma unui infarct. Cadavrul Gabrielei a fost transportat la morgă, iar poliţiştii continuă cercetările pentru a afla ce s-a întâmplat. Gabriela era din Suceava, dar îşi construise o nouă viață în Portogruaro. Era cunoscută de asemenea pentru implicarea sa în cauze nobile, în special în lupta împotriva violenței asupra femeilor. 

Gabriela Salgău avea 51 de ani Foto: Facebook
Gabriela Salgău avea 51 de ani Foto: Facebook

Gabriela Salgău a fost desemnată Miss Lady Sanremo.

În 2021, după ce a câștigat concursul de frumusețe Miss Ragazza Cinema, Gabriela Salgău a devenit emblematică pentru lupta împotriva violenței domestice fotografiindu-se pe o bancă roșie în centrul orașului cu ocazia unui protest organizat de Ziua Internațională Împotriva Violenței asupra Femeilor. Un an mai târziu, în 2022, românca a fost desemnată Miss Lady Sanremo.

„Nu pot descrie în cuvinte câte emoții am avut. Nu mă așteptam, dar iată că o româncă a devenit Miss Sanremo Lady 2022. Eu cred că trebuie să îi mulțumesc lui Dumnezeu și Maicii Domnului în primul rând, celor doi fii ai mei, familiei care mi-au fost mereu alături”, spunea in 2022 Gabriela Salgău pentru stiriidinbucovina.ro.

Femeia a lăsat în urmă doi copii

Mamă a doi copii, Silvio, 20 de ani și Alessandro, 18 ani, Gabriela, se stabilise în Portogruaro, Provincia di Venetia din Italia, de peste 20 de ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
obiceiuri foro colectia pamfil biltiu jpg
cel mai scurt zbor din lume jpg
carte pexels jpg
cumparaturi carucior plin mancare alimente jpg
piersici piersica adobestock jpg
crima botosani criminal jpg
miere jpg
apa vie izvor munte png
image
actualitate.net
image
actualitate.net