Au venit rezultatele toxicologice! Care este adevărata cauză a morții lui Dj Lalla, găsită moartă pe o plajă din Mamaia

Ultima actualizare:

Tragedia care a lovit familia Laurei Roșca, cunoscută în lumea showbiz-ului sub numele de DJ Lalla, a adus durere și tristețe în inimile multora. Tatăl tinerei artiste, Nicolae Roșca, a vorbit în exclusivitate la Antena 3 CNN despre moartea fiicei sale, găsită înecată pe plaja din Mamaia. El a împărtășit cu durere povestea tragică, subliniind că totul a fost un accident nefericit.

Dj Lala nu consumase nici droguri și nici alcool. Foto: Arhiva personala.
Dj Lala nu consumase nici droguri și nici alcool. Foto: Arhiva personala.

Un moment de neatenție a dus la acest accident tragic

Laura Roșca, pasionată de fotografie, plecase să vadă răsăritul pe malul mării în dimineața de 28 septembrie 2023. Cu toate că știa să înoate, un moment de neatenție a dus la acest tragic incident. Tatăl Laurei a spus că au primit rezultatele testelor toxicologice, care au exclus orice implicare a alcoolului sau drogurilor în moartea fiicei sale.

Ce au arătat testele toxicologice

"Am primit rezultatele de la autopsie și testele toxicologice au arătat că nu a consumat nici alcool, nici droguri. S-a întâmplat la 10:00 dimineața, s-a dus să vadă malul mării, a făcut poze cu răsăritul. A fost un accident. Dacă n-aș avea putere financiară, cred că mi-aș pune ștreangul. Sunt așa de bulversat", a mărturisit tatăl îndurerat. Așadar, s-a dovedit că tânără nu consumase nici droguri și nici alcool.

Salvamarii au depus eforturi dar nu au reușit să o salveze

La Antena 3 CNN, au fost difuzate și ultimele imagini cu DJ Lalla, surprinse în dimineața acelei zile, în timp ce se îndrepta către zona de cluburi a stațiunii. Cu toate eforturile depuse de salvamari, aceștia nu au reușit să o resusciteze pe tânăra artistă.

Multă tristețe la înmormântarea Laurei Roșca

Tristețea și îndurerarea au marcat înmormântarea Laurei Roșca, cu participarea colegilor de breaslă și a familiei. Întreaga comunitate a lamentat pierderea unui talent promițător, iar familia încearcă să facă față acestei tragedii neașteptate.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Soldat rus in Ucraina FOTO Profimedia jpg
image
image
image
image
image
image
Utilaj puternic jpg
plaja pixabay jpg
Loto. Sursa foto: Impact.ro
lumina sfanta de paste jpeg
masa de paste jpg
euro valuta bani pixabay jpg
Cum să îți petreci timpul liber pe internet jpg
oua valcea1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net