Tatăl lui DJ Lalla, artista găsită fără viață pe plaja din Mamaia, face mărturisiri! Ce a spus acesta

Ultima actualizare:

DJ Lalla, tânăra găsită moartă pe o plajă din Mamaia acum patru zile, a fost înmormântată astăzi la Turda, oraşul natal. Tatăl acesteia a declarat că familia încearcă și ea să afle ce s-a întâmplat, de fapt: „Un medic a făcut o autopsie. De la medic am primit o hârtie în care se specifică că nu-i drog, nu-i alcool, nu-i nimic!".

DJ Lalla avea 34 de ani Foto: Facebook
DJ Lalla avea 34 de ani Foto: Facebook

Ce a declarat tatăl Laurei Roșca 

Familia Laurei Roșca, cunoscută ca Dj Lalla, încearcă în paralel cu ancheta poliției să reconstituie ultimele zile ale tinerei și să afle ce s-a întâmplat de fapt. „Suferim destul. Prea tânără, frumoasă, talentată. Este cea mai mare tristețe care există. Nu te superi nici când pierzi bani, nici când pierzi nu știu ce, bătrânii natural. Acum vreo săptămână am vorbit cu ea. Era bine, era fericită, era binedispusă. Era la București atunci. Mie nu mi-a zis că pleacă la mare. Un medic a făcut o autopsie. De la medic am primit o hârtie în care se specifică că nu-i drog, nu-i alcool, nu-i nimic”, a declarat tatăl Laurei, scrie Observatornews.ro

O pistă pentru anchetatori este telefonul Lallei, găsit ieri pe o plajă din Mamaia. Anchetatorii vor căuta în el indicii care să facă lumină în moartea tinerei de 34 de ani.

De ce a murit DJ Lalla, de fapt

Mai multe obiecte ce au aparținut Laurei au fost găsite în apropierea locului unde a fost găsită moartă. Este vorba despre o pereche de pantofi, un telefon mobil dar și căști audio. Conform medicilor legiști, cauza oficială a fost înecul.

Totuși, tatăl acesteia spune că era o înotătoare bună și ar fi ciudat ca ea să se fi înecat. Anchetatorii iau în calcul toate ipotezele în acest caz și a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

DJ Lalla a fost condusă pe ultimul drum Foto: Antena3 CNN
DJ Lalla a fost condusă pe ultimul drum Foto: Antena3 CNN

DJ Lalla ar fi suferit de depresie

Ea, acum vreo lună, a avut o stare, o depresie şi a fost internată. Îşi făcea tratament. Eu am o prietenă psiholog, făcea şedinţe online cu doamna. Cam toţi artiştii din România au perioade de genul ăsta. Noi le avem mai amplificate pentru că noi lucrăm foarte mult pe partea emoţională", declarase tatăl Lallei. 

DJ Lalla, înmormântată

Laura Roșca, artista din Turda cunoscută sub numele de scenă DJ Lalla, a fost înmormântată duminică în Cimitirul central din Turda. Sora ei geamănă, Larisa, a venit tocmai din Anglia pentru funeralii.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
Interviu angajare job shutterstock 161909402 jpg
Mici pe gratar FOTO Shutterstock jpg
earthworm 686592 1280 jpg
belgium 6497401 1280 jpg
pestera Farcu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net