Noi detalii despre DJ Lalla, tânăra găsită moartă pe plaja din Mamaia. Unde au fost descoperite obiectele personale

Ultima actualizare:

Noi descoperiri în cazul femeii decedate la Mamaia. Telefonul, căştile şi adidaşii au fost găsite pe plajă, în faţa blocului în care s-a cazat DJ Lalla, de către un om al străzii care a anunţat poliţia. 

Noi detalii despre DJ Lalla, tânăra găsită moartă pe plaja din Mamaia. Foto: colaj/Instagram
Noi detalii despre DJ Lalla, tânăra găsită moartă pe plaja din Mamaia. Foto: colaj/Instagram

Bucură-te de fiecare moment pe care îl trăieşti. Pentru că nu poţi derula viaţa înapoi. Ai doar amintiri. Asigură-te că totul a meritat", a fost ultima postare a Laurei Roșca, scrie Observatornews.ro

A fost efectuată, astăzi, o necropsie a cadavrului. Concluziile medico-legale nu pot fi comunicate. A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă", a declarat Daniel Olteanu, de la parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța.

Ce a declarat prietenul Laurei

Lalla a murit înecată, spun surse Observator. Nu avea urme de violenţă pe corp. A fost găsită cu lenjerie intimă și tricou. S-a cazat în locuinţa unui prieten cunoscut recent. Bărbatul a fost chemat, azi, la audieri. „Nu pot să spun nimic, este o anchetă în desfăşurare. Singurul mesaj pe care aş dori să-l transmit este condoleanţe familiei", a declarat prietenul acesteia. 

dj Tânăra ar fi avut un episod depresiv recent

Ea, acum vreo lună, a avut o stare, o depresie şi a fost internată. Îşi făcea tratament. Eu am o prietenă psiholog, făcea şedinţe online cu doamna. Cam toţi artiştii din România au perioade de genul ăsta. Noi le avem mai amplificate pentru că noi lucrăm foarte mult pe partea emoţională", a declarat tatăl Lallei. 

Lala ar fi trecut printr-o despărţire dureroasă. Ultimele sale postări pe reţelele de socializare fac referire la un iubit care nu a ştiut să o aprecieze.

Între timp, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, iar anchetatorii au ridicat probe pentru a se stabili dacă Laura Roşca, cunoscută ca DJ Lalla, era sub influenţa alcoolului sau a substanţelor interzise.

DJ Lalla era la mare în casa unui prieten

DJ Lalla stătea la mare casa unui bărbat pe care îl cunoscuse pe TikTok, în urmă cu o lună. Ea i-ar fi spus bărbatului că pleacă să vadă răsăritul, iar ulterior a fost găsită moartă pe plajă.

Pe imagini surprinse de camerele de supraveghere ale hotelului nu se vede momentul în care tânăra vine pe plajă, ceea ce înseamnă că, cel mai probabil, ea a intrat în mare într-o altă zonă şi ulterior a fost adusă de valuri acolo.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
politia pixabay jpg
washington monument 1628558 1280 jpg
inecat jpg
CAROL I, LASCAR CATARGIU jpg
cei mai profitabili pomi fructiferi jpeg
index webp
Cristian Popescu Piedone afișând tricoul cu mesajul „Și eu sunt interlop” png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net