Ultimele imagini cu DJ Lalla în viață. Cum a fost surprinsă pe stradă, înainte de a fi găsită moartă pe plajă

Ultimele clipe din viața Laurei Roșca, sau DJ Lalla așa cum era cunoscută de toată lumea, au fost surprinse de camerele supraveghere aflate pe traseul tinerei spre mare.

Laura Roșca avea doar 34 de ani / foto: arhivă personală
Laura Roșca avea doar 34 de ani / foto: arhivă personală

Imaginile o arată pe DJ Lalla  care iese din blocul unde era cazată şi aleargă spre plajă. Filmarea este făcută la ora 8.30 dimineaţa. Două ore mai târziu a fost găsită de mai mulți turiști, la un kilometru distanță față de locul unde a intrat în apa mării pentru ultima dată.

Între timp ancheta continuă iar misterul se adânceşte, mai ales că anchetatorii nu au găsit niciun mesaj de adio în telefon, iar tânăra nu consumase nici droguri, nici alcool, înainte să intre în mare. 

Misterul morții lui DJ Lalla

Ultimele momente din viața lui DJ Lalla, filmate / foto: observator
Ultimele momente din viața lui DJ Lalla, filmate / foto: observator

Polițiștii care anchetează moartea Laurei Roșca, cunoscută ca DJ Lalla, iau în calcul două variante, respectiv înecul accidental sau sinuciderea.

Cel mai probabil, DJ Lalla a intrat în mare, iar curenţii au purtat-o aproape un kilometru, până în locul în care i-a fost găsit cadavrul. Bărbatul care a găzduit-o refuză în continuare să dea detalii despre ultimele ore din viaţa tinerei.

Conform celor apropiați, Laura Roșca (34 ani), alias DJ Lalla, realizatoarea de emisiuni la Radio 3Net Florian Pittiș, a venit la Constanța cu două zile înainte de a fi găsită moartă.

Ea stătea în Mamaia, la un amic cunoscut recent, acum o lună, pe TikTok. Acesta a primit vizita ei surpriză, Laura spunându-i că s-a certat cu iubitul său și vrea să stea la el.

Se dusese să vadă răsăritul

În dimineața de joi, 28 septembrie 2023, Laura Roșca a plecat foarte devreme din apartament. „Vreau să văd răsăritul“, i-ar fi spus ea amicului și a plecat pe plajă. De atunci, susține tânărul, nu a mai știut nimic de ea, chiar dacă prietenii ei spun că ar fi „un asasin”.

DJ Lalla, spun surse din anchetă, a fost identificată inițial după tatuaje și după brățări. Părinții ei, care trăiesc în Turda, județul Cluj, au primit oribila veste prin telefon, iar mama ei a sosit vineri, 29 septembrie 2023, la Constanța pentru a-și lua fiica acasă. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ghiseu
image
image
image
image
image
image
aeroport cluj pixabay jpg
vreme jpg
image png
femeie cu troler in aeroport jpg
1 control medical 1402173971 jpg jpeg
ghiozdan shutter 1082255939 jpeg
vouchere de vacanta jpg
uscare par jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net