Rudel Obreja cere permisiunea să părăsească România: «Situaţia se înrăutăţeşte»

Rudel Obreja a cerut judecătorilor să plece din România, pentru a se trata de cancer. La acest moment fostul preşedinte al Federaţiei române de Box se află temporar în libertate și, potrivit avocatului acestuia, starea sa s-a agravat mult în ultimele luni. 

Rudel Obreja cere permisiunea să părăsească România: «Situaţia se înrăutăţeşte»
Rudel Obreja cere permisiunea să părăsească România: «Situaţia se înrăutăţeşte»

Avocatul lui Rudel Obreja a trimis o solicitare judecătorilor pentru a-i permite fostului preşedinte al Federaţiei române de Box să rămână în libertate și să plece în Germania, în vederea tratării cancerului care îl chinuie de ceva vreme. 

Citește și: Rudel Obreja, eliberat din închisoare pentru a se trata de cancer

Știm cu toţii, cu tot respectul pentru medicii din România şi sistemul de la noi... e mai eficient cel de afară şi asta dovedesc actele de la dosar actele medicale. Având în vedere că toată această perioadă situaţia se înrăutăţeşte e foarte clar că trebuie să găsesc şi un alt loc în care efectiv să pot să mă operez să mă tratez eficient” a explicat Rudel Obreja, potrivit Antena 3

Nu rata nici: Rudel Obreja, în stare gravă la spital, diagnosticat cu cancer! Soția acuză: «L-au dus foarte târziu»

Rudel Obreja, condamnat la 5 ani închisoare în dosarul Gala Bute

Rudel Obreja a ajuns în fața judecătorilor în aprilie 2015, după ce DNA l-a acuzat de spălare de bani, evaziune fiscală și complicitate la luare de mită în dosarul Gala Bute, în care este implicată și Elena Udrea, alături de alți colaboratori.  

Vezi și: Cât de mult îi priește libertatea lui Rudel Obreja! Primele fotografii după eliberare

Rudel Obreja a fost inițial condamnat în 2018 de către Înalta Curte de Casație și Justiție l-a  la 5 ani de închisoare cu executare. Fostul președinte al Federației române de box a fost eliberat totuși în 2018, în urma unei contestații depuse în baza faptului că alcătuirea completurilor de 5 judecători nu a fost făcută prin tragere la sorți. 

Abia în 2022, Rudel Obreja a fost condamnat definitiv la cinci ani de închisoare cu executare, autoritățile respingând constestațiile de anulare a sentinței, în dosarul Gala Bute. 

.Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rona hartner png
cub rebeca onoriu png
FotoJet (5) jpg
cub theo rose anghel damian png
FotoJet jpg
cub paula seling png
cub bianca dragusanu png
image
image
image
image
image
image
Forțe de ordine în preajma ambasadei Ucrainei la București după ce au fost descoperite niște plicuri suspecte. FOTO Inquam Photos / George Călin
FotoJet jpg
emil boc jpeg
087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
gemene 2 png
Daniela Gaviria jpg