Rudel Obreja, în stare gravă la spital, diagnosticat cu cancer! Soția acuză: «L-au dus foarte târziu»

Ultima actualizare:

Rudel Obreja, fostul președinte al Federației Române de Box, se află în prezent în stare critică la spital, în urma unui diagnostic crunt. Soția fostului pugilist a acuzat că acesta a fost dus târziu la o unitate medicală, fiind prizonier în penitenciar. 

Rudel Obreja, în stare gravă la spital, după ce a fost diagnosticat cu cancer Foto: ProSport
Rudel Obreja, în stare gravă la spital, după ce a fost diagnosticat cu cancer Foto: ProSport

Soția lui Rudel Obreja, condamnat la închisoare în dosarul „Gala Bute”, a dezvăluit că starea de sănătate a partenerului său este în aceste momente una critică. După spusele sale, fostul pugilist a fost dus târziu la spital, aflându-se după gratii, iar în prezent se luptă cu o boală cruntă: cancerul.

Rudel Obreja, în stare gravă la spital, după ce a fost diagnosticat cu cancer

Mai mult decât atât, partenera de viață a lui Rudel este nemulțumită de modul în care fostul președinte al Federației Române de Box ar fi tratat în penitenciar, explicând că i-ar fi încălcate mai multe drepturi.

Mai multe detalii despre arest: Rudel Obreja, condamnat definitiv la 3 ani de închisoare cu suspendare

Soţul meu este în stare critică la spital. A fost dus la spital în afara penitenciarului foarte târziu, după multe cereri făcute de soţul meu către doctorul din penitenciarul Jilava.

Este prizonier cu gardian în cameră 24 din 24 de ore. Stă acolo şi când este consultat de medic, nu i se respectă secretul actului medical, nu i se respectă dreptul la convorbiri telefonice cu familia chiar dacă legea îi permite. Din 22 iunie, de când a fost internat, el nu poate comunica prin telefon cu familia.”, a declarat soţia lui Rudel Obreja, pentru Romania TV, scrie Adevarul.ro

Vezi și: Cât de mult îi priește libertatea lui Rudel Obreja! Primele fotografii după eliberare

Cum a primit Rudel Obreja tragicul diagnostic

Soția lui Rudel Obreja a explicat și cum au fost descoperite problemele de sănătate ale partenerului ei. Aceasta acuză că durerile sale au fost tratate cu indiferență, iar abia târziu s-a luat atitudine în privința bolii soțului ei.

S-a plâns că are nişte dureri. După ce a fost tratat cu indiferenţă mult timp, a fost trimis în Penitenciarul Jilava fără să i se facă nimic, după carantina din Rahova.

După mutare, s-a plâns în continuare de dureri abdominale care radiau în spate. La un moment dat, a fost trimis la Spitalul Penitenciar Rahova, unde l-au tratat de scolioză. După multe insistențe, a fost trimis la Spitalul Bagdasar Arsenie, dar acolo i s-a spus că nu au secţie de gastro.

I-au făcut o ecografie abdominală și l-au retrimis în penitenciarul Jilava. Din nou acuza dureri, a fost din nou dus … Abia pe 22 iunie a fost trimis la Spitalul Floreasca, unde în urma unei ecografii abdominale s-a hotărât internarea, pentru că acolo apăruse ceva. După CT (computer tomograf n.r), la patru zile distanță se confirmă acest diagnostic îngrozitor, cancer...”, a mai explicat soția fostului președinte al Federației Române de Box.

Rudel Obreja, condamnat în dosarul Gala Bute

Deși inițial fusese eliberat, fostul președinte al Federației de Box Rudel Obreja a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare, în dosarul Gala Bute, în luna aprilie a acestui an. În acest dosar a mai fost condamnată și Elena Udrea, care se află în prezent după gratii. 

Ovidiu Zară, detalii despre situația lui Rudel Obreja: „L-au lăsat să sufere ca pe un câine!”

Cei din penitenciarul Rahova nu l-au băgat în seamă și l-au lăsat să sufere ca pe un câine. Ba mai mult, gardienii au sugerat că Rudel ar fi ipohondru și că ar suferi de dureri închipuite generate de stresul din penitenciar. (..)

În lipsa unui tratament adecvat, starea lui de sănătate se degradează rapid și sportivul masiv de altădată slăbește brusc. Ajunge din nou de 3-4 ori la medicului penitenciarului Jilava, dar acesta este mult prea… indiferent. I se dau doar niște calmante de doi lei (..) Avea dureri înfiorătoare..(..) Acum 3 zile Rudel a fost transferat la Institutul Oncologic Fundeni.”a scris pe pagina personală și jurnalistul Ovidiu Zară.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
Novak Djokovic (EPA) jpg
Real Madrid FC Barcelona (EPA) jpg
Inter Milano (EPA) jpg
image
Real Madrid Barcelona (EPA) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
Bianca Ghelber (Facebook) jpg
Simona Halep (EPA) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net