S-a aflat cine l-ar fi ucis pe bărbatul a cărui mână a fost descoperită în Argeș. Detalii cutremurătoare

Cel care este suspect în cazul bărbatului a cărui mână a fost găsită, pe un câmp, din Argeș, a fost reținut. Ar fi vorba chiar despre fiul omului ucis. Acesta are doar 25 de ani, scrie adevărul.ro. 

Suspectul se află în arest preventiv Foto: Pixabay.com
Suspectul se află în arest preventiv Foto: Pixabay.com

Autorul crimei are 25 de ani

Autorul oribilei crime ar fi chiar fiul bărbatului mutilat, la rândul său un fost ucigaș. Individiul are 25 de ani și a fost reținut preventiv, pentru 24 de ore, se arată într-un comunicat transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeș.

„La data de 26 ianuarie a.c., în continuarea cercetărilor privind cazul de omor, referitor la descoperirea, la data de 08 decembrie 2023, a unei părți de cadavru pe raza comunei Dragoslavele din județul Argeș, în urma desfăşurării cercetărilor la faţa locului, constatărilor medico-legale, audierii mai multor persoane, precum şi a persoanei bănuite de săvârşirea faptei cercetate (violenţă în familie în varianta agravată a omorului), s-a dispus, de către procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, reţinerea preventivă, pentru 24 de ore, a unui bărbat de 25 de ani, din Brașov (fiul victimei)", se arată în comunicat. 

Ce se arată în comunicatul oficial

„Activitățile de urmărire penală constând în cercetări şi investigaţii cu caracter complex şi variat au fost desfășurate împreună cu polițiștii de investigații criminale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov și Brigăzii Operațiuni Speciale Brașov. Având în vedere faptul că, din cercetări recente, a reieșit că fapta ar fi fost săvârșită în județul Brașov, cauza a fost declinată Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov în cursul acestei zile”, se mai arată în comunicatul respectiv. Crima a avut loc în judeţul Braşov, scrie stirileprotv.ro.

Unde și cum a fost găsit brațul uman

În urmă cu aproape două luni, un șofer a zărit, în lumina farurilor, pe un drum județean care trece prin apropierea râului Dâmbovița, o mână de om. A alertat imediat poliția din comuna Dragoslavele, însă restul corpului a fost de negăsit. Mâna părea să fi stat în apă, până să ajungă pe șosea, unde, cel mai probabil, a fost dusă de un câine, pentru că avea și semne de mușcături de animal.

Cine a fost bărbatul ucis

Ulterior, polițiștii au deschis o anchetă și au ajuns la concluzia că victima este un bărbat de 53 de ani din București, cu antecedente penale. Individul are amprentele în baza de date. În 1996, el fusese condamnat și închis pentru omor, iar între 2015 și 2019 a stat în pușcărie pentru tentativă de omor, după ce a vrut să își ucidă soția. Sorin Ștefan Zoltan este individul a cărui mână a fost găsită pe 8 decembrie în Dragoslavele.

Născut în județul Mureș, acesta a locuit o perioadă în județul Călărași. Din 2019 s-a stabilit în București. Zoltan a fost anterior condamnat pentru tentativă de omor, în urma unui incident în care a fost la un pas să-și omoare fosta soție.

Citește întreg articolul pe adevărul.ro. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
CEA MAI LUNGA SCURTATURA DIN LUME jpg
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net