Crimă pasională în Mureș. Un bărbat și-a ucis iubita din gelozie, apoi s-a sinucis. Înainte a dat un telefon

Ultima actualizare:

O crimă pasională a avut loc în județul Mureș duminică seară. Poliția a fost alertată de un bărbat care a sunat la 112 și a spus că fiul lui are de gând să își pună capăt zilelor. Agenții au mers la adresa indicată de bărbat, în localitatea Valea din județul Mureș. La fața locului, polițiștii au găsit trupurile a doi tineri într-o baltă de sânge.

cutit shutterstock 768616762 jpeg

Crimă urmată de sinucidere

Poliţiştii şi procurorii din judeţul Mureş au demarat o anchetă, în urma unei crime urmate de o sinucidere. Într-o gospodărie din localitatea Valea au fost găsite două cadavre.

Cei doi tineri locuiau împreună de 5 ani, potrivit presei locale. Duminică seara un scandal monstru a izbucnit între ei, iar motivul ar fi fost gelozia bărbatului, în vârstă de 32 de ani.

Furia i-a întunecat mintea. Nu s-a mai putut stăpâni și și-a atacat iubita în vârstă de 35 de ani cu un cuțit, rănind-o grav în zona gâtului. Femeia nu a supraviețuit, iar bărbatul a hotărât să moară și el.

Înainte de a face gestul fatal, tânărul și-a sunat tatăl și i-a spus că și-a ucis iubita și se va sinucide. Acesta a fost momentul în care bărbatul a alertat poliția.

Polițiștii au sosit la fața locului, la fel și un echipaj medical care a constatat decesul celor două persoane.

O anchetă este în desfășurare.

Ce a transmis poliția

„La data de 14 ianuarie a.c., în jurul orei 22.30, prin intermediul unui apel 112 s-a sesizat faptul că, la un imobil din comuna Vărgata, localitatea Valea, ar fi avut loc un omor urmat de un act de suicid. La locaţia indicată în apel poliţiştii au constatat că aspectele sesizate se confirmă, fiind identificat trupul unei femei de 35 de ani şi al unui bărbat de 32 de ani, prezentând mai multe urme de plăgi produse cu un posibil obiect tăietor-înţepător la nivelul gâtului”, a transmis, luni, IPJ Mureş.

„Faţă de cele constatate, în cauză s-a constituit o echipă operativă, formată din procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, poliţişti specializaţi din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale şi Serviciului Criminalistic, care au desfăşurat activităţile specifice de cercetare, pentru a se stabili cu exactitate starea de fapt şi succesiunea producerii evenimentului”, a mai precizat sursa citată.

Cadavrele au fost transportate la Institutul de Medicină Legală Târgu Mureş în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cauzelor de deces.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net