Doi îndrăgostiți, studenți la medicină, găsiți morți într-o vilă din Iași. Se ia în calcul un posibil asasinat

Ultima actualizare:

    Doi tineri îndrăgostiți au fost găsiți morți sâmbătă dimineața într-o vilă dintr-un cartier rezidențial din Iașifoto: www.ziaruldeiasi.ro
Doi tineri îndrăgostiți au fost găsiți morți sâmbătă dimineața într-o vilă dintr-un cartier rezidențial din Iașifoto: www.ziaruldeiasi.ro

Scene cumplite, descoperite de criminaliști sâmbătă dimineața, într-o vilă dintr-un cartier rezidențial din Iași. Doi tineri îndrăgostiți au fost găsiți morți, la parterul imobilului.

Trupurile tinerilor au fost găsite incendiate

Din primele cercetări, se pare că bărbatul, de origine marocană, și femeia, originară din Iași, erau studenţi la Universitatea de Medicină și Farmacie „Grigore T. Popa” din Iași și formau un cuplu, scrie Adevarul.ro. Cei doi au fost găsiţi decedați sâmbătă dimineaţă, 11 decembrie, în vila în care locuiau cu chirie, într-un cartier de lux din oraș. Potrivit surselor Adevărul, trupurile celor doi ar fi fost găsite incendiate, iar poliţiştii iau în calcul varianta unui dublu asasinat. S-a format deja un cerc de suspecţi, iar doi bărbaţi au fost ridicaţi din zona Tudor Vladimirescu şi duşi la audieri. Cadavrele, de asemenea, au fost ridicate şi duse la Institutul de Medicină Legală din Iaşi, pentru necropsie.

Proprietarul locuinței a refuzat orice comentariu

Ziariștii de la BZI.RO au aflat că victimile au închiriat casa din Moara de Vânt (n.r. cartier din Iași, situat în nord-estul orașului) de la proprietariul Florin Pleşca, plecat la muncă în Irlanda. Potrivit publicației citate, în zonă, chiria lunară variază în jurul sumei de 1000 de euro, ceea ce ne face să credem că cei doi studenți aveau o situație fiannciară bună. Contactat de reporterii BZI, Florin Pleșca a refuzat orice discuţie. De administrarea imobilului se ocupa mama proprietarului.

Citește mai multe pe www.adevarul.ro

image
image
image
image
image
image
Dr Cristina Iftode Sanador jpg
Hidra, Piaţa a Presei Libere Bucuresti, foto Artmark
cutremur grecia jpg
marcel ciolacu conferinta de presa foto captura video jpg
jean paul getty captura video jpg
symmetrica facebook jpg
image png
magazin deschis unsplash jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net