Răsturnare de situație în cazul mâinii găsite în Argeș. Cui îi aparțin, de fapt, resturile umane. VIDEO

O schimbare bruscă de situație s-a petrecut în cazul mâinii descoperite într-o zonă izolată din Dragoslavele, județul Argeș. Poliția a făcut o descoperire uluitoare! 

Mâna găsită aparține unui criminal / foto: arhiva
Mâna găsită aparține unui criminal / foto: arhiva

Urmele amprentelor au condus poliția către un bărbat în vârstă de 53 de ani din București, deja condamnat pentru omor. Eforturile autorităților și ale echipei de salvare, inclusiv cu ajutorul câinilor, vizează acum găsirea restului corpului.

Actualizare la ora 18:00: Identitatea mâinii descoperite a fost confirmată ca aparținând unui bărbat de 53 de ani din București, deja cunoscut pentru fapte de omor.

 „Este vorba despre un individ din București, condamnat pentru omor în 1996 și pentru tentativă de omor în 2015”, transmite digi24. 

Victima are antecedente penale

Ulterior, autoritățile au anunțat că resturile umane descoperite la Dragoslavele aparțin unui bărbat din București cu antecedente penale.

Poliția Județeană Argeș a declarat că, prin prelevarea și compararea amprentelor, au identificat individul în vârstă de 53 de ani, cu domiciliul în București, și că acesta are înregistrate infracțiuni anterioare.

Cercetările continuă pentru a găsi întregul cadavru, iar autoritățile extind verificările în localitățile unde persoana avea domiciliul în trecut.

Știrea inițială:  Inițial autoritațile au raportat descoperirea unui fragment de membru uman în apropierea râului Dâmbovița, într-o zonă nelocuită din Dragoslavele, evidențiind leziuni care indicau mușcături de animale.

Se continuă investigațiile pentru a identifica restul corpului, persoana în cauză și pentru a stabili circumstanțele decesului. S-a întocmit un dosar penal pentru presupusa infracțiune de ucidere din culpă.

Încă o descoperire tragică nu a fost singura de azi din România 

Un cuplu în vârstă de 67 și 59 de ani a fost găsit mort în casa lor din Corvinești, județul Bistrița-Năsăud, sâmbătă. Cel mai probabil, cei doi au fost victimele unei intoxicații cu monoxid de carbon provenit de la soba de teracotă.

Un bărbat a apelat numărul de urgență 112 pentru a solicita intervenția pompierilor de la Punctul de Lucru Lechința în localitatea Corvinești, unde două persoane erau inconștiente într-o casă.

„Din nefericire, cei doi soți, în vârstă de 67 și 59 de ani, au fost găsiți fără suflare, probabil din cauza unei intoxicații cu monoxid de carbon - sursa fiind soba cu acumulare de căldură (soba de teracotă)”, a comunicat ISU Bistrița-Năsăud.

Conform IPJ Bistrița-Năsăud, vor fi efectuate necropsii pentru a stabili cu exactitate cauza deceselor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
Abubakar  Tahiru cartea recordurilor jpg
batran confuz istock1 jpg
calcule calculator bani salariu pensie rate bancare datorie
buster jpg
bani jpeg
sat comoara jpg
plane 2104594 1280 jpg
politia pixabay jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net