Și-a ucis copiii pe care i-a conceput cu propria fiică, pentru a se îmbogăți! Detalii halucinante

Caz șocant în Indonezia! Un bărbat de 57 de ani, identificat de presa locală doar după inițiala „R”, și-a ucis cei șapte copii, concepuți cu propria fiică biologică, după ce a urmat sfatul unui așa-zis șaman.

Tatăl criminal din Indonezia
Bărbatul a fost arestat (foto: captură video Twitter)

Criminalul a recunoscut că a aruncat bebelușii într-un iaz, după ce cinci schelete au fost descoperite accidental, pe 15 iunie. El le-a spus oamenilor legii că a întreținut relații sexuale cu fiica sa pe când ea era adolescentă (în prezent, tânăra are 25 de ani) și că un șaman i-a spus să își ucidă copiii pe o perioadă de 11 ani, dacă vrea să devină bogat, lucru care oricum nu s-a întâmplat.

Mama adolescentei ar fi știut despre abuz

De-a lungul anilor, acesta și-a sufocat copiii nou-născuți și i-a îngropat într-un iaz. Șamanul i-ar fi spus că va trebui să întrețină relații sexuale cu fiica sa de șapte ori, pentru ca dorințele sale să se împlinească.

Loculu unde au fost găsite scheletele bebelușilor
Loculu unde au fost găsite scheletele bebelușilor

Bărbatul a explicat faptul că l-a întâlnit pe șamanul respectiv în anul 2011, în timp ce lucra în construcții. Fiica lui a născut șapte copii în perioada în care a avut loc abuzul, fiecare dintre aceștia fiind sufocat până la moarte, potrivit Daily Star. Șamanul i-ar fi spus că va trebui să facă sex cu adolescenta de multe ori pentru ca dorințele lui să se împlinească. Fiica bărbatului, pe care polițiștii a numit-o doar E, ar fi copilul celei de-a treia soții.

„Mama ei nu putea face mare lucru pentru că suspectul a amenințat-o să tacă, altfel va fi ucisă”, au declarat șeful Poliției Agus Supriadi Siswanto. Conform presei locale, mama ar fi fost conștientă de abuzul prin care trecea copila, și posibil chiar complice, după ce a ajutat-o ​​să nască de fiecare dată.

Polițiștii au găst cinci dintre cei șapte bebeluși uciși de bărbat. Rămășițele a doi dintre bebeluși sunt încă dispărute, polițiștii continuând să cerceteze zona cu ajutorul câinilor.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
IMG 0107 jpeg
image
image
image
image
image
image
autospeciala politie jpg
steag spania jpg
CEA MAI LUNGA SCURTATURA DIN LUME jpg
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net