S-au luat la omor în trafic! Un șofer a fost înjunghiat în abdomen. Medici: „Are plagă cu eviscerare!”

Doi bărbați din județul Neamț s-au încăierat în trafic, iar în urma altercației unul dintre ei a scos cuțitul și l-a înjunghiat pe celălalt în abdomen. Și mai șocant este faptul că plaga cu care s-a ales victima nu s-a produs prin înțepare, ci prin eviscerare. Omul se află acum la spital, în stare gravă, iar atacatorul este reținut de Poliție și, cel mai probail, va fi arestat pentru o perioadă de 30 de zile. 

Un bărbat, în vârstă de 49 ani, din localitatea Poienari, a fost înjunghiat în burtă de un tânăr în vârstă de 30 ani, din comuna Gâdinţi. Agresiunea s-a produs în urma unei șicanări în trafic, a informat, luni, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, Ramona Ciofu.

image

Din primele informații oferite de poliție, agresorul se afla într-o mașină al cărei șofer a început să se șicaneze în trafic cu altul. La scurt timp însă nervii au cedat, furia a răbufnit iar pasagerul a văzut negru în fața ochilor. Profitând de faptul că cele două mașini opriseră, s-a dat jos din autoturism, s-a îndreptat către cealaltă mașină și a continuat cearta. Apoi, a scos un cuțit și și-a făcut dreptate. 

Șoferul înjunghiat a fost salvat de medicii de pe ambulanță. A ajuns la spital și se află în stare gravă, dar stabilă. Agresorul, care inițial a fugit de la locul faptei, a fost prins de polițiști. 

„Din cercetările efectuate până în prezent a reieşit că, în urma unei şicanări în trafic, bărbatul de 30 de ani, pasager într-un autoturism, ar fi intrat în conflict cu bărbatul de 49 de ani, care se deplasa cu autoturismul pe o stradă din localitatea Poienari. În urma conflictului, l-ar fi agresat pe aceta cu un obiect tăietor-înţepător”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Medici sunt șocați: „Are plagă înjunghiată cu eviscerare”

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean Neamţ, victima a fost transportată la spital cu plagă înjunghiată cu eviscerare. La scurt timp de la comiterea faptei, agresorul a fost depistat şi reţinut de poliţişti pentru 24 ore pentru vătămare corporală. Acesta va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Astfel de cazuri de violență în trafic vor fi aspru sancționate începând chiar de mâine, 1 februarie. Motivul? Se modifică Codul rutier, iar reguile îi vizează, în principal, pe șoferii agresivi. 

Printre persoanele care vor fi de acum încolo sancționate se numără: șoferii care merg în zig-zag și care pleacă cu scârțâit de roți, cei care fac drifturi, cei care circulă agresiv, cei care claxonează fără motiv. Se va lua în calcul și întoarcerea autovehiculului cu frâna de mână. Se vor sancționa și apropierea excesivă de mașina din față și reducerea bruscă a vitezei fără un motiv bine întemeiat. De asemenea, nu vor mai fi acceptate nici atragerea atenției prin claxonare și nici prin flash-uri.

Ce amenzi prevede noul Cod Rutier

Cine încalcă legea se va trezi cu permisul suspendar pentru o perioadă de 30 de zile, dar riscă și amenzi între 580 și 725 de lei. 

Mai mult decât atât, amenzile cuprinse între 1.305 și 2.900 de lei vor fi aplicate persoanelor care vor circula pe banda de urgență a autostrăzilor în mod nejustificat. Totodată, șoferii care vor întoarce sau care vor merge înapoi pe autostradă vor rămâne fără permis între 90 și 120 de zile.

De asemenea, persoanele care nu vor acorda prioritate sau care vor depăși neregulamentar vor putea rămâne fără permisul de conducere până la 4 luni.

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
Regele Charles Kate Middleton jpg
Vitamina FOTO Shutterstock jpg
lapte pixabay jpg
image
vreme furtuna png
femeie loterie loto istock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net