SAGA Festival aduce nume importante în București! Cine vor fi artiștii care vor urca pe scenă

Ne apropiem cu pași repezi de a treia ediție a SAGA Festival, unde toți iubitorii de muzică vor avea parte de 3 zile memorabile chiar în București! Între 23 și 25 iunie, peste 100 de artiști for urca pe scenă, iar pe lângă muzica bună, organizatorii vin și cu o promisiune inițiativă pentru protejarea mediului!

Festivalul are loc între 23 și 25 iunie, în București
Festivalul are loc între 23 și 25 iunie, în București

Între 23 și 25 iunie, iubitorii de muzică vor avea parte în capitală de ediția cu numărul 3 a SAGA Festival!

„Și anul acesta, SAGA îi încurajează pe festivalieri și artiști să devină environmental friendly și să reducă impactul asupra mediului, prin reciclarea și refolosirea deșeurilor prin parteneriatul cu Green Corporation, un grup de companii cu adresabilitate asupra economiei circulare: Green Point, OIREP, Green Pack, companie specializată în colectarea și tratarea deșeurilor provenite din fluxuri comerciale și industriale și waste management, care deține propria stație de sortare și fabrica de reciclare din LDPE, cât și Green Unit, companie specializată pe consultanță de mediu și resurse umane.

SAGA Festival și Green Corporation vor avea ca misiune în această ediție #zerowastetolandfill.”

image

Despre deșeurile colectate din timpul festivalului, organizatorii au adăugat că: „vor fi colectate separat, se vor transporta la stația de sortare Green Pack, una dintre cele mai moderne din România”. Acolo, acestea vor fi trimise fie către reciclare, ori către transformare în compost.

Lil Nas X și Wiz Khalifa, printre cele mai importante nume care vor urca pe scenă

Vineri, în prima zi de festival, Lil Nas X, Skrillex, Delia, cât și mulți alții vor încânta fanii adunați în capitală. Sâmbătă, pe scena de la SAGA Festival vor urca, printre alte nume importante, Elley Duhé, Fisher, cât și Robin Schulz!

Iar în ce privește ultima zi de festival, pe 25 iunie, fanii muzicii îi vor avea în față pe Wiz Khalifa, Alan Walker, Tale of Us, Mochakk, cât și pe Sickick!

Pe lângă aceste nume sonore se mai află o mulțime de surprize pentru publicul de la festival, printre care și mai mulți DJ de EDM, house și tehno, din scena locală.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
1 florin piersic png png
image
image
image
image
image
image
bloc pexels jpg
test bețe de chibrit jpeg
stema Romaniei  jpeg
index logo webp
vitamine esentiale pentru mamele care alapteaza jpg
rosii  jpg
geto daci jpg
semnare jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net