Minoră din Constanța, fiica unor afaceriști, șantajată cu 35.000 de euro

Ultima actualizare:

Fiica unor afaceriști din Constanța a fost șantajată de un amic cu o sumă fabuloasă. Ca să nu afle familia că nu mergea tot timpul la școală și mai și fuma, minora de 14 ani a fost „nevoită” să-i dea individului 35.000 de euro, în mai multe tranșe.  

bani euro jpeg

Câteva zeci de mii de euro a „costat-o” pe minoră faptul că fuma, că lipsea de la școală și că avea prieten. Fata, care provine dintr-o familie de afaceriști, a fost şantajată de un tânăr pe care-l cunoştea din cercul ei de prieteni.

Totul s-a petrecut la începutul acestui an. Ca să nu afle părinții ei despre acestea aspecte, minora i-a dat tânărului, în decursul a o lună de zile, tot ce a cerut acesta. Mai exact, s-a adunat fabuloasa sumă de 35.000 de euro. 

În plus, tânărul a furat de la domiciliul fetei şi un pistol neletal, cu care a tras mai multe focuri în locuința fetei, dar și în afara acesteia. Prezența tânărului în preajma fetei în vârstă de 14 ani nu a dat nimănui de bănuit, pentru că cei doi se cunoșteau de ceva vreme și făceau parte din același cerc de prieteni.

Șantajistul a fost arestat pentru 30 de zile   

În cele din urmă, toată „povestea” a fost dată în vileag, iar tânărul a fost dus la audieri.

Pe 3 februarie, individul a fost arestat preventiv de către Judecătoria Constanţa. Deși acesta a depus contestație împotriva măsurii de arest, judecătorii Tribunalului Constanța au decis, patru zile mai târziu, să respingă contestația. Mai mult, tânărul șantajist a fost obligat de instanță să achite suma de 200 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare avansate de către stat.

Tânărul șantajist este cercetat pentru șantaj în formă continuată, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uz de armă fără drept. Cercetările continuă în acest caz, conform replicaonline.ro

Puteți urmări știrile Click! și pe Google News!

Parteneri

image
image
image
image
image
image
ungaria romania colaj pexels jpg
Gustav Klimt Immersive Experience Gold in Motion 2 jpg
cafea jpg
renovare apartament jpg
WhatsApp Image 2024 04 24 at 10 52 03 jpeg
bucuria 1536x1024 jpg
atena praf saharian jpg
orhidee jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net