Șase case din București au luat foc. Pompierii intervin cu 12 autospeciale

Ultima actualizare:

Un incendiu major a izbucnit duminică în Sectorul 2 al Capitalei. Pompierii sunt la fața locului și intervin cu 12 autospeciale după ce flăcările s-au extins la mai multe case. Cel puțin 6 locuințe au luat foc, iar incendiul se manifestă violent.  Intervenția pompierilor sosiți la fața locului a fost îngreunată de lipsa apei, militarii folosindu-se de hidranții stradali . O persoană în vârstă de 95 ani a primit îngrijiri medicale la fața locului și a fost transportată la spital.

Șase case au luat foc în București

Șase case au luat foc în Sectorul 2 din Capitală. Foto: captura video
Șase case au luat foc în Sectorul 2 din Capitală. Foto: captura video

Incendiul violent a afectat mai multe proprietăți - case și anexe - pe o suprafață de aproximativ 700 mp. Focul ar fi izbucnit d ela o magazie și s-a extins cu repeziciune, cuprinzînd în scurt timp șase case aflate la mică distanță una de alta.

O persoană în vârstă de 95 de ani a fost transportată, duminică, la spital, după ce a făcut un atac de panică în urma unui incendiu produs la un ansamblu de locuinţe din Sectorul 2 al Capitalei.

„În această dimineaţă am intervenit pentru stingerea unui incendiu care s-a manifestat la un ansamblu de locuinţe în str. Lanului. Din cauza faptului că toate aceste construcţii erau lipite sau aveau distanţe foarte reduse între ele, incendiul s-a propagat la case şi anexele acestora, pe o suprafaţă de aproximativ 700 mp. Au fost alertate în mod progresiv 12 autospeciale de stingere", a transmis ISU într-un comunicat, potrivit Agerpres.

Cauza incendiului: o țigară 

Pompierii au acţionat pentru stingere incendiului de la înălţime folosind autoscara, respectiv de pe două străzi cu un dispozitiv de la autospecialele de stingere cu apă şi spumă, alimentarea cu apă fiind realizată de la hidranţii stradali, care au avut o presiune scăzută din cauza cantităţii mari de apă utilizată, respectiv din alte surse din apropiere.

Potrivit Inspectoratului, în acest moment incendiul este localizat.

Cauza probabilă a incendiului ar fi fost o țigară aprinsă.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate, William și copiii lor  foto   Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
herastrau jpg
Odihnă, flori, somn jpg
folie aluminiu shutterstock1 jpg
bucuresti 19301 jpeg
RO Alert jpeg
sinaia statiunea preferata a regilor (1) jpg
sare borcan istock jpg
Pensionari discută cu reprezentanții presei și oficialii Caselor de Pensii de care aparțin privind recalcularea pensiei, în București. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
image
actualitate.net
image
actualitate.net