Incendiu în Centrul Vechi din București. Zeci de persoane evacuate

Ultima actualizare:

Sâmbătă seară, pompierii au intervenit după ce au fost sesizați privind degajări de fum la acoperișul unei clădiri din strada Șelari, din Centrul Vechi al Bucureștiului, anunța ISU București-Ilfov. Nu există persoane rănite în urma incendiului. 

Incendiu în Centrul Vechi Foto: amator
Incendiu în Centrul Vechi Foto: amator

Incendiu în Centrul Vechi. Anunțul Isu

Accesul autospecialelor ISU la clădirea care are parter, etaj şi pod s-a realizat cu dificultate din Splaiul Independentei prin strada Şelari. Pompierii au acţionat atât din interior pentru stingere, cât şi din exterior pentru decopertarea învelitorii acoperişului. „La faţa locului intervin cinci autospeciale de stingere, un echipaj SMURD, unul de descarcerare, o autoscară. Accesul autospecialelor ISU la clădirea care are parter, etaj şi pod se realizează cu dificultate din Splaiul Independenței prin strada Şelari", a fost anunțul celor de la ISU. 

ISU a anunţat că suprafaţa afectată de incendiu la nivelul podului şi acoperişului a fost de aproximativ 300 de metri pătraţi. Podul nu era compartimentat, iar in interior erau depozitate materiale din lemn, mase plastice. Câteva zeci de persoane au fost evacuate. 

În ciuda pericolului, unii clienții ai teraselor din jur s-au supărat pe forțele de ordine când au fost rugați să plece din zonă. De asemenea, locatarii spun că au văzut fum și s-au speriat și că au ieșit repede, dar că nu știu cât de tare le sunt afectate locuințele și nici unde vor sta pe timpul nopții. Și persoanelor de la terase li s-a transmis să se îndepărteze de zonă afectată.

Alt incendiu în București

În luna martie, un alt incendiu puternic a izbucnit la o casă din Sectorul 2 al Capitalei, aflată în apropierea reprezentanței Comisiei Europene la București. Pompierii ISU Bucureşti-Ilfov au intervenit cu zece autospeciale de pompieri. „Incendiul a izbucnit la un imobil dezafectat de pe strada Vasile Lascăr, în sectorul 2 al Capitalei. Incendiul se manifestă la o construcţie P+1E+M, pe o suprafaţă de aproximativ 700 de metri pătraţi. S-a realizat dispozitiv circular de intervenţie, în acest moment incendiul este localizat, nu mai există posibilităţi de propagare la vecinătăţi, se lucrează la lichidare", au precizat reprezentanţii ISUBIF.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ruși pe aeroportul Vnukovo din Moscova după anunțul mobilizării FOTO Twitter
image
image
image
image
image
image
telefon ecran getty jpg
casa de marcat supermarket pexels jpg
gratii 1 jpeg
Sebastian Olariu si tatal lui FOTO Antena 3 Facebook jpg
istanbul pexels jpg
urangutan pixabay jpg
harta razboi ucraina steag drapel rusia europa shutterstock 2114384846 jpg
Nervos
image
actualitate.net
image
actualitate.net