Scandal la deschiderea testamentului secret al lui Adrian Kreiner. Și-a împărțit averea între fiică, iubită și fosta concubină

Ultima actualizare:

Omul de afaceri Adrian Kreiner, ucis în noiembrie 2023 de trei bărbați care l-au torturat în vila sa din Sibiu, avea un testament secret. Documentul a fost deschis în prezența persoanelor care i-au fost cele mai apropiate omului de afaceri, prima fiind fiica lui, în vârstă de 20 de ani. Kreiner și-ar fi împărțit averea între fiica, iubita cu care era împreună la momentul la care a fost ucis și fosta concubina. La deschiderea testamentului între fiica omului de afaceri și fosta concubină s-a creat o situație foarte tensionată.

Adrian Kreiner și-a lăsat casa fostei concubine

Adrian Kreiner avea un testament secret care a fost găsit după moartea lui
Adrian Kreiner avea un testament secret care a fost găsit după moartea lui

Exista un testament secret, document despre care nu știa nimenei. Acesta a fost deschis, iar fiica lui a aflat că tatăl ei i-a lăsat acțiunile la fabrică și mai multe active imobiliare.

Vanessa Kreiner, a convenit să vândă acțiunile fabricii și să împartă banii cu iubita tatălui său, Adriana Emilia Viliginschi, femeia lângă care trăia omul de afaceri la momentul morții sale tragice.

Cu toate acestea, problema a apărut în legătură cu proprietățile imobiliare ale lui Kreiner.

Un scandal a izbucnit când Vanessa Kreiner a aflat că tatăl ei a lăsat vila din Sibiu fostei lui concubine.

Vanesa Kreiner a acceptat o înțelegere

Fata omului de afaceri s-a opus și a vrut să conteste testamentul în instanță. S-a creat o situație tensionată între cele două femei. Până la urmă, totuși. situația a fost detensionată prin faptul că Vanessa Kreiner a acceptat o înțelegere.

Vanessa a acceptat un penthouse în Sibiu și un autoturism Maserati, fabricat în 2020, în locul vilei din Sibiu.

Omul de afaceri Adrian Kreiner a fost torturat până la moarte în noiembrie 2023. Crima a avut loc în vila sa din Sibiu, afaltă în imediata vecinătate a vilei președintelui Klaus Iohannis.

„În locuință, victima a fost legată de mâini și de picioare, în mod solidar în poziție de barcă, astfel încât orice mișcare a oricărui membru să antreneze după sine autostrângerea, după care este lăsată la sol în modul “legăturii de tip Arbatachar”. Acest este un mod de legare a victimei în care șocul traumatic se instalează rapid prin întreruperea fluxului sanguin care conduce la paralizie. Legătura Arbatachar este o formă de tortură unde durerea este extremă, folosită pentru a determina victima să dezvăluie locul în care depozitează banii sau obiecte de valoare”, a arătat procurorul criminalist.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
lumina sfanta de paste jpeg
tunelul daniela jpg
vreme furtuna png
reallygreatsite com 8 2 1536x864 jpg
strada trandafirilor jpg
IMG 0997 jpeg
document pentru pensie jpg
landscape 5344246 1280 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net