Scandal uriaș într-un supermarket din România, după ce un pensionar a încercat să fure două lanterne. Un agent de pază a ajuns la spital

Ultima actualizare:

Un incident de-a dreptul șocant a avut loc chiar în cursul zilei de astăzi, 11 iunie, într-un supermarket din Timișoara. Un pensionar a provocat un scandal uriaș după ce a încercat să fure două lanterne, însă a fost oprit de un agent de pază, chiar lângă casa de marcat. In incident a fost implicat și un tânăr care l-a lovit pe agentul de pază.

Bătrânul a încercat să fure două lanterne
Bătrânul a încercat să fure două lanterne

Incidentul de-a dreptul șocant a avut loc astăzi, 11 iunie, într-un supermarket din Timișioara. Potrivit IPJ Timiș, totul s-a petrecut în jurul orei 16:00, atunci când un bărbat în vârstă de 72 de ani a fost surprins de către agentul de pază al magazinului în timp ce trecea de casa de marcat fără să plătească două lanterne. Acestea aveau o valoare de 49 de lei, iar întreaga situație a scăpat complet de sub control.

„Polițiștii Secției 4 Timișoara au fost sesizați cu privire la faptul că un bărbat, în vârstă de 72 de ani, a fost surprins de agentul de pază al unui supermarket de pe Calea Circumvalațiunii din Timișoara, după ce a trecut de casa de marcat fără a achita două lanterne în valoare de 49 de lei”, au comunicat polițiștii, potrivit informațiilor de la adevarul.ro.

Bătrânul în vârstă de 72 de ani a încercat să fure două lanterne

Din păcate, incidentul a scăpat rapid de sub controlul tânărului agent de pază în vârstă de numai 28 de ani, care, în cele din urmă, a fost nevoit să ajungă la spital. Mai precis, în ajutorul bătrânului în vârstă de 72 de ani a sărit un alt bărbat, cu vârsta de 32 de ani, care l-a lovit pe agentul de pază cu o mătură.

Din păcate, tânărul a avut nevoie de îngrijiri medicale, așa că a fost transportat la spital, potrivit polițiștilor. Iar în ce privește ceilalți doi bărbați implicați în incident, ei au fost duși la secție, unde li s-a deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de „furt” și „lovire sau alte violențe”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Dugovics jpg
image
image
image
image
image
image
haine albe freepik jpg
soti eutanasie jpg
virgina 2 jpg
gustari masina jpg
prima casa jpg
litoral jpg
sinucidere constanta jpg
bacalaureat jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net