Motivul uluitor pentru care un cântăreț faimos dă în judecată un spital! A fost pus în cămașa de forță după ce a spus că este celebru

Ultima actualizare:

Cântărețul Alexander Morris, pe care poate că îl știm din trupa The Four Tops, s-a găsit în mijlocul unei situații de-a dreptul bizare, pentru care merge acum în instanță. El a dat în judecată un spital și acuză medicii că i-ar fi oprit tratamentul și ar fi solicitat o evaluare psihologică, după ce le-ar fi spus că este celebru.

Alexander Morris a dat în judecată spitalul / foto: Profimedia
Alexander Morris a dat în judecată spitalul / foto: Profimedia

Pentru cele mai multe vedete, o întâlnire cu publicul înseamnă o mulțime de poze făcute alături de fani, cât și nenumărate autografe date mulțimii. Pentru Alexander Morris, ar fi însemnat o evaluare psihologică solicitată de medici. Artistul s-a alăturat trupei The Four Tops în anul 2019, iar aprilie 2023 a fost nevoit să meargă la Spitalul Ascension Macomb Oakland, din Detroit, deoarece se confrunta cu dureri în piept și dificultăți de respirație.

Artistul spune că ar fi fost victima discriminării rasiale, după ce medicii de la acest spital au început să creadă că este bolnav mintal, după ce le-a spus că face parte din trupa muzicală și nu s-au mai conentrat asupra simptomelor de boală cardiacă pe care le avea. În cele din urmă, Morris a fost diagnosticat cu pneumonie, cât și cu o afecțiune gravă a inimii.

Artistul a dat spitalul în judecată

În vârstă de 53 de ani, Alexander Morris a povestit că a avut probleme de securitate din cauza fanilor, motiv pentru care a informat o asistentă și un gardian al spitalului despre faptul că face parte din trupa The Four Tops. De asemenea, deși a explicat clar ce simptome are, medicii de la spital au presupus că este bolnav mintal, odată ce și-a dezvăluit identitatea.

Lui Morris i-a fost luat oxigenul și apoi a fost pus într-o cămașă de forță. În plus, unul dintre gardieni l-a supus discriminării rasiale, iar atunci când soția sa a încercat să convingă medicii că bărbatul spune adevărul, a fost ignorată. Spitalul nu a oferit detalii despre această situație, motivând că situația este încă investigată.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Razboi in Ucraina FOTO Profimedia (15) jpg
image
image
image
image
image
image
vlad gherman oana mosneagu colaj instagram jpg
Alexia Eram este angajată la revista Andreei Esca Sursa Instagram
image png
IMG 3233 png
celine dion jpg
Mihai Petre e1627449427429 webp
iulia vantur colaj instagram jpg
Irina Petrescu Actrita teatru film Romania 800x561 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net