Tot mai mulți români își petrec vacanța în Albania! Cât costă un sejur în țara care oferă plaje frumoase ca în Grecia

Deja ne apropiem cu pași repezi de mijlocul lunii iunie, iar pentru românii care pleacă în vacanță dincolo de hotare, unele destinații deja au devenit tradiționale. Locuri precum Turcia, Grecia, Bulgaria, ori Egiptul, se numără printre alegerile favorite ale turiștilor din țara noastră. Cu toate acestea, o altă destinație începe să devină din ce în ce mai populară: Albania!

Tot mai mulți români merg în vacanță în Albania / foto: Pexels
Tot mai mulți români merg în vacanță în Albania / foto: Pexels

Deja milioane de turiști români au mers, de-a lungul anilor, în vacanță în locuri devenite deja tradiționale, cum ar fi Grecia, ori Turcia. Cu toate acestea, plajele din Albania au devenit din ce în ce mai populare printre români, în ultimii câțiva ani. Iar partea cea mai bună atunci când vine vorba despre această destinație este că pe lângă locurile de vis pe care le putem admira, o vacanță aici este și mult mai ieftină!

Albania este recunoscută ca fiind o destinație de vacanță ieftină, iar cei care au un buget mai restrâns pot veni aici fără probleme. De asemenea, pe lângă cazarea mai ieftină, viața, în general, este mai accesibilă în Albania, din punct de vedere financiar. Fie că vorbim despre o masă la restaurant, ori despre cumpărături făcute într-un magazin, nu vom fi obligați să cheltuim prea mulți bani, în această țară.

Albania este o destinație de vacanță tot mai populară

Atunci când vine vorba despre prețuri, trebuie să știm că un sejur de 7 nopți în Albania, care include și avionul și micul dejun, ne va costa numai 300 de euro de persoană! De obicei, agențiile de turism ne pot oferi călătorii în această țară cu prețuri cuprinse între 500 și 700 de euro!

Românii care obișnuiesc să plece în vacanță cu mașina trebuie să știe că drumul până în Albania este de aproximativ 1.000 de kilometri. Cele mai populare plaje din această țară se află în zona orașului Saranda, unde locuiesc doar 40.000 de oameni. De asemenea, un alt oraș recunoscut pentru plajele superbe este și Durres. Astfel, dacă ne dorim o vacanță ieftină și de neuitat, Albania este o destinație pe care trebuie să o vizităm în această vară!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
photo    2024 09 20 Athenee Cafe OPENING   platon digital   +40743668831 138 jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
priza jpeg
ploaie freepik jpg
ploaie jpg
azuga jpg
8ezZh9izOGs 3L jpg
supermarket 5202138 1280 jpg
BeFunky collage (33) jpg
menopauza jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net